SL 22/23 H:30 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 19 Nisan

90.dkya geride girseler 2 penaltı ile yine kazanırlar gördük bir önceki maç.
Bir de haklı kazandıklarını vs sanıyorlar.

Arttırıyorum 1 puan bile alamazlar
images

Başaka 7 attığımız ve hocaları emre olduğu için yatacaklar. Bizim için farketmez.

başak bize oynadığı taktik ve istekle oynasa 5'lik yapar, hakem bile kurtaramaz.. ama başak yatacak.. tahminim hazır yatmışken ilk yarı 1 ikinci yarı 2 ile parada kazanırlar..

sonuç belli de penaltıyı kim yaptırcak kim kendını atacak onu konuşmak gerekli.Arda son haftalarda ıyi zıplıyor,ama favorim benım valencia bu maç.

Öz Cimbomlu Belezoğlu gerekeni yapacaktır. Para için fenerli ayakları yaptığına bakmayın.

penaltı kredilerini bu maçlarda kullansınlar... hakemle kazansınlar böyle göstere göstere... son hafta nasılsa bize gelecekler...

Bunların penaltı kredisi bitmezki bizim maçta bile her türlü dalavere ye hazır olalım.
Lale Orta görevde olduğu sürece bitmez. Kadın resmen beinsportsa talimat verdi fenerin pozisyonu için daha ne yapması lazım böyle bir skandal olur mu? Yönetim daha sert tepki koyması lazım

Kendi yolumuza bakalım başakşehirin puan alması imkansız

Boş maç geçiniz bakmaya bile gerek Yok. Bu maç penaltı yerine başakşehiri kırmızıya boyayacaklar.

Fener’in bu maci ‘normal’ sartlarda kazanmasi mümkün degil

Umrumda olmayacak acikcasi

Ben takima oyunculara ve teknik heyete güveniyorum,biz kazandikca ve mac sayisi azaldikca mevcut puan farki zaten artmis kadar oluyor

Geri
Üst Alt