⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

dakika 17 Icardi yerde kaliyor

Galatasarayli oyuncularin yogun penalti itirazi sonucu hem Kerem hem Mavro sari kart görüyor ve derbide cezali duruma düsüyor.

Kayseri ilk mac. Tamam penaltimiz verilmedi ama devaminda cok kotu oynadik cok. Yine de katiliyorum bir nebze de belirtmek lazim.

Bu maca gelince, zor mac oyle kolay falan olmayacak. Isin tek guzel yani, Karagumruk can havliyle oynamayacak ama bu bazende zor oluyor cunku oyuncular kafa olarak rahat olunca daha ozguvenli ve sakin oynuyorlar. Bakalim, iceride oynuyoruz, kendi sahamizda baskiyla vs bu maci alacagimizi dusunuyorum cunku fenev istanbul macindan kesin 3 puan alacak bizim de kazanip tam gaz yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

Penaltımız verilmedi+2. yarı toparlamıştık puan kaybetme ihtimalimiz düşüktü o penaltıyı verse.Sene başından beri bakıyorum
Giresun:Emre Akbaba'nın ayağına basıldı,ayakkabısı çıktı penaltı verilmedi.
Trabzon: Larsen Seferovic'in şutunda dirsekle top çıkardı penaltı verilmedi.
Adana Demir:Aleyhimize bariz hata yok
Kayseri:İcardinin şutunda adam topu yumrukladı penaltı verilmedi.
Alanyaspor:Boeyin faul bile olmayan pozisyonuna kırmızı verildi.
Konyaspor:Ahmet Oğuz Duboisin bileğini kırmaya çalıştı kırmızı verilmedi.

Yani şu tablo bana büyük bir özgüven veriyor açıkcası koca sezonda sadece 1 maçta hakkımızda puan kaybetmişiz.11-12lerdeki kadro, sneijderli drogbalı kadro bile bu özgüveni vermiyordu.

Beyler bir Fenerli arkadaşım var da inatla puan farkı 3 diyor bu Gaziantep ve Hatay maçları kaldığı için bunların puanları eklendi mi maç haftası geldikçe mi eklenecek adam akıllı bir yazılı kaynak bulamadım

Beyler bir Fenerli arkadaşım var da inatla puan farkı 3 diyor bu Gaziantep ve Hatay maçları kaldığı için bunların puanları eklendi mi maç haftası geldikçe mi eklenecek adam akıllı bir yazılı kaynak bulamadım
Dogru. Su anda
Gs 29 mac 72 puan
Fb 30 mac 69 puan

Gümrük
Bjk d
Ankara d

Bana göre kalan en zor maclarimiz

Istanbul (d)
Sivas
Basak
Daha kolay

Zaten icerideki 3 maci + istanbul macini alirsak, fb macinda beraberlik yetiyor

fatihten degilde hakemden pislikler bekleyebiliriz, yilin en kritik maci besiktas ve karagümrük macindaki olasi kartlar yolumuzu kesebilir, en büyük korkum bu.

Bir de şöyle düşünün. Ya şikeciler şuan 1 puan fark ile lider olsaydı? Sen her maçını yensen bile (hakemlere rağmen), şampiyon olamıyorsun. Çünkü şikecilerin rakipleri aleyhine her maç penaltı, kırmızı, 10 tane sarı, tüm taktir hakları fener lehine veriliyor.

O yüzden her maça final maçıymış gibi çıkıp kazanmalıyız. Iplerin kesinlikle bu pislik camianin eline geçmesine izin vermemeliyiz!

Geri
Üst Alt