- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
İcardi oynar hicbirseyi yokGörürsün. Icardi belki tam hazir olmayip gomis ile bile baslayabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi oynar hicbirseyi yokGörürsün. Icardi belki tam hazir olmayip gomis ile bile baslayabiliriz
Batuhan-Shukurov ve Diagne bizim maçta yoklar..
Kayseri ilk mac. Tamam penaltimiz verilmedi ama devaminda cok kotu oynadik cok. Yine de katiliyorum bir nebze de belirtmek lazim.
Bu maca gelince, zor mac oyle kolay falan olmayacak. Isin tek guzel yani, Karagumruk can havliyle oynamayacak ama bu bazende zor oluyor cunku oyuncular kafa olarak rahat olunca daha ozguvenli ve sakin oynuyorlar. Bakalim, iceride oynuyoruz, kendi sahamizda baskiyla vs bu maci alacagimizi dusunuyorum cunku fenev istanbul macindan kesin 3 puan alacak bizim de kazanip tam gaz yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
Dogru. Su andaBeyler bir Fenerli arkadaşım var da inatla puan farkı 3 diyor bu Gaziantep ve Hatay maçları kaldığı için bunların puanları eklendi mi maç haftası geldikçe mi eklenecek adam akıllı bir yazılı kaynak bulamadım
Sırası geldikçe eklenecek yani? İlginç ben 2 maç averajımız var sanıyordum yokmuş he bu sefer fenerliliği ben yapmışım o zamanDogru. Su anda
Gs 29 mac 72 puan
Fb 30 mac 69 puan
Oynamasa daha ii. Bjk macina cikartmazlarİcardi oynar hicbirseyi yok
Dogru ama fark yine 2 mac sayilir. Mac eksigimiz var sonuçtaSırası geldikçe eklenecek yani? İlginç ben 2 maç averajımız var sanıyordum yokmuş he bu sefer fenerliliği ben yapmışım o zaman![]()
İcardide sorun olmaz oliviera dikkat etmeliOynamasa daha ii. Bjk macina cikartmazlar
Mistsjö - Torreira ossi sertlil olarak iyidi kreatif anlamda zor olurdu harbiden.İcardide sorun olmaz oliviera dikkat etmeli
Nasil degil yav adamin 5 sari karti varDiagne cezalı değil bu arada
Ok şike mi yapmışız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakat diyorlar batuhan ile. 4 sari ile cezasini cekti zatenNasil degil yav adamin 5 sari karti var