⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Sanki iki farkla öndeyken penaltı kullanıyorsun bu resmen terbiyesizliktir bugün 3 puan kaybetmedik resmen 1 puan kazandık...

Ben bjk maçından galibiyet beklemiyorum maalesef... Yine arkada Başakşehir maçı gibi olduk.
Lan öne geçmişsin işte. Zaniolo yat yerde salak salak kalkıyor...
Bizim evdeki fb maçını zorla final yapmak istiyor beinsport
Acayip küfür etmek geliyor içimden.
Gereksiz bir puan kaybı ve maalesef oyuncularımız sağlam sinirlere sahip değil bence.

Jk maçında puan almak farz oldu.Puan kaybedecektik illaki.Ama o mac bu mac degildi.Saglik olsun.Sikebahce de illaki puan kaybedecek.Sampiyon olacagiz oyle yada boyle.

Bugunu ben %80 Muslera'ya %20 de Icardi'ye yaziyorum. Muslera'nin yedigi ilk 2 gol (3. gol karambol bir seyler oldu, tam anlamadim) cok cok kotuydu.

Benim yayın gitti o sırada maalesef izleyemedim ancak futbolcu hatalar yapabilir. Hoca’nın Zaniolo’ya 60dk katlanması bence net hata ve üstüne de iki bek de yorulmuşken ve ortaları kötüyken Dubois bekletmesi büyük hata. Müdahaleler çok geçti. Ayrıca Icardi’ye penaltı atma da diyebilirdi jj yaptı bunu mesela. Oli atmış ilk penaltıyı bırak o atsın zaten yeni girmişsin oyuna bendi daha başında dedim kaçıracak diye.

Ya velev ki indi hatta arttırıyorum arada bir takım da yendi -2 puanla hatta -3 puanla girdik son maça. Son maç TTArena’da Fener’i yener, yine şampiyon olursun.

Bu inançsızlık nereden geldi anlamıyorum ki sanki loser fener taraftarısınız. Kaç puan öndesiniz, rakiple son maç evde oynayacağız ama eliniz ayağınız titriyor. Utanın…
Fbnin son macta bizim statta kupa kaldirma ihtimali ciddi sekilde korkutuyor.

Üzülecek bir durum yok arkadaşlar olur böyle yol kazaları ben en çok yediğimiz gollere üzüldüm Nelson ilk 30 dakika çok kötüydü ezildi Diagne malına. Muslera berbat hatalar yaptı 2 gol hediye etti rakibe sağlık olsun. Açıkçası hakeme bir şey diyemiyorum her ne kadar net penaltı da olsa bu ligde bize 2 penaltı verilmesi bile şaşırttı beni.

Mata boktan kupa maçında attığın uyduruk gollere sıçam.O sayede kaldın 5 metre pas atmaktan başka bi boka yaramıyon uğursuz

Bu maçtan sonra tek çaremiz Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını kazanmak oldu

okan hoca baskıda saçmalıyor. mata hangi maçı sonradan girip çevirmiş. uzatmalarda beklelere kadar cezasahasının önüne toplanmak nedir arkadaş.

yav kötü de oynamadık baya da pozisyona girdik millet şampiyonluk gitti diyor

rakiplerimize bakın da azıcık öyle konuşun yav biz hiç olmazsa biz iyi kötü futbol oynamaya çalışıyoruz onların ne oynadığı da belli değil

Geri
Üst Alt