Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.280
- 5.905
- 1.173
Muslera'nin hediyesidir. Icardi 3-2 gerideyken panenka denemesi ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb nin a.gücü ve alanya maçını diyorum birader. adamları zorla yarışta tuttular sonunda patladıkHakemlik bir şey yoktu birader
Aynen bi de ip gibi sıralanmışlarTakımın acil gol ihtiyacı olduğunda 35 kişi rakip ceza sahasında beklemenin mantığı ne tam olarak? Çok adam ile oraya yığılınca gol mü veriyorlar? Lucas almış topu 2 dakika pas atacak adam aradı, geri kalan herkes put gibi dikilmiş ceza sahasında bekliyor, Nelsson dayanamayıp sağdan bindirdi de faul aldı. Bunları çalışmamız gerekiyor, lig bitiyor, bu tip maçlar yaşarız daha.
İlk yarıdaki Karagümrük maçı var sanırım.Matanın girdiği hangi maçı aldık Allah aşkına mata nedir yahu sadece başımıza bela aldık başka birşey değil
Geçmiş geçmişte kalır musleraya hizmetlerinden dolayı teşekkür edip sezon sonu yollar ayrılmalı futbolda duygusallığa yer yok.
Bugunu ben %80 Muslera'ya %20 de Icardi'ye yaziyorum. Muslera'nin yedigi ilk 2 gol (3. gol karambol bir seyler oldu, tam anlamadim) cok cok kotuydu.Yarın fenev 3 puan o nedenle 2 puan indi puan farkı. Bu yüzden diyorum Konya deplasmanında da hoca hatasıyla 1 puandan olmuştuk. Bugünde 2 puandan