⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Sizin oynayacağınız topun da, alacağınız ciddiyetin de, motivasyonunuzun da, inancınızın da, şampiyonluğunuzun da … Bir avuç laubali herif. Akılsızın kullandığı penaltıya, öbür akılsızın 96. dakikada çıkardığı tartışmaya, kaledekinin hadsizliğine bak. Ya yemin ederim söylenecek söz yok size. Verin şu s.çtığımın şampiyonluğunu da kurtulalım. İyice ortak ettiniz herifleri. Gidin Beşiktaş’a da yenilin kınanızı yakın.

Olacak boyle seyler karalar baglamaya gerek yok bugun sans onlardan yanaydi her hatamiz gol oldu boeyin kafasindan seken top bize girdi kismet icardi penalti kacirdi penalti zaten haksizdi haftaya yenilsekte sadece avantajimizi kaybederiz birsey olmaz basaksehiri yener devam ederiz

Takımın acil gol ihtiyacı olduğunda 35 kişi rakip ceza sahasında beklemenin mantığı ne tam olarak? Çok adam ile oraya yığılınca gol mü veriyorlar? Lucas almış topu 2 dakika pas atacak adam aradı, geri kalan herkes put gibi dikilmiş ceza sahasında bekliyor, Nelsson dayanamayıp sağdan bindirdi de faul aldı. Bunları çalışmamız gerekiyor, lig bitiyor, bu tip maçlar yaşarız daha.
Aynen bi de ip gibi sıralanmışlar

Fark 4
Haftaya bjk deplasmanı
Mucize olsada kazansak

Bu futbolcular şampiyonluğu verir. Bu kadar lakayıt oynanmaz. Son 10 dakika orta yapıyoruz diye topu duvara attılar resmen

Okan'ın işler kötü giderken hiçbir katkısï yok.Tek yaptığı Kerem ile Rasicha yı yer değiştirmek.

İşte bu anlarda Fatih Terim etkisini arıyoruz. Okan'ın kriz yönetimi yok malesef.

Takımda en son çıkacak adamlar Kerem Mertens idi. Gitti Mertens i çıkardı.

Al eve götür bitik matayı.,
Bu takım şampiyonluğu falan haketmiyor..

Diagne sen namussuzsun namussuz..fener maçında nerdeysdib şerefsiz bu ne hırs..

Bu kadronun bu kadar puan toplaması mucize..kadroyu falan hiç abartmayın.Gördük rachisayı boş alanda bende oynarım..

Zanioloyı bklayan taraftar sizdende bir halt olmaz.mertens gibi bitik varken zanioloyı çıkarttı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

böyle bi kafa olamaz, ne izlettiniz lan bize 107dk boyunca allah kahretsin

o nasıl penaltı, kaçan pozisyonlar ayrı, 2 metreye pas atamamalar

golü yakalıyorusn sanki 5-0 öndeymiş gibi rölantide takılmalar hadi yoruldu oyuncular diyelim, kenarda ki adamda matayı alıyor oyuna

bırakın abi ya

Sakat diye 60. dakikada oyuna aldigin adama niye penaltı attiriyon arkadas ki Oliveira canavar gibi atmis ilk penaltida.İcardi manyagi su macta bile panenka atiyo.Ulan normal vur kaleci sakat zaten ayakta zor duruyo gidiyo panenka vurmaya calisiyo aklimi kaciracam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu 1 puan çok değerli ne olursa olsun puan farkı 3'e düşmemeliydi derbiye rahat çıkarız

Yarın fenev 3 puan o nedenle 2 puan indi puan farkı. Bu yüzden diyorum Konya deplasmanında da hoca hatasıyla 1 puandan olmuştuk. Bugünde 2 puandan
Bugunu ben %80 Muslera'ya %20 de Icardi'ye yaziyorum. Muslera'nin yedigi ilk 2 gol (3. gol karambol bir seyler oldu, tam anlamadim) cok cok kotuydu.

Geri
Üst Alt