⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Maç 1-0’ken pozisyonlar bulduk atamadık, 1-1’ken pozisyon bulduk atamadık, 2-1’ken atamadık, 3-2 iken ilk yarının son dakikasında atamadık, penaltıyı atamadık. 3-3 yaptık 20 dakika bir şey oynamadık. Savunma arkasına top geldi yedik, Muslera rezili yine verdi topu yedik, Boey’in kafasından direğe direkten adamın önüne düştü yedik. Böyle bir şey var mı ya? Şu maçla şampiyonluk giderse kafayı yerim.
Takma kafana .Olur böyle şeyler.Şampiyonluk kesin.
Son hafta Fener sahamıza gelecek havada karada sikeriz.

bu sezondan sonra futbol izlemıcem

Ne güzel izlemedim 1.5 sene sadece forumdan takip ettim rahattım.

Sinir ve ruh hastası yaptılar insanı.

Bir takım bu kadar düşmanca doğranır. Üzerine de rakiplerin aptal aptal yorumlarını görüp ayrıca sinir ol.

Televizyonu kırıyordum bugün. Bırakalım

fikstürümüz gözüme korkutucu gelmeye başladı. zor maçlar sona kalmış
sıkıntı
fener'in takılması lazım sivas'ta.

biz
içerde başak - sivas - ifb
dışarda bjk - istanbul - a.gücü

itler
içerde istanbul - tırabzon - antalya
dışarda sivas - giresun - biz

son maça puan puana girmek lazım en kötü
5 maç 15 yapsalar biz de 5 maç 11 yapmamız gerekir

Ne güzel izlemedim 1.5 sene sadece forumdan takip ettim rahattım.

Sinir ve ruh hastası yaptılar insanı.

Bir takım bu kadar düşmanca doğranır. Üzerine de rakiplerin aptal aptal yorumlarını görüp ayrıca sinir ol.

Televizyonu kırıyordum bugün. Bırakalım
yav takım olarak kaybetsek üzülmem

fb maclarında hakem tiyatrosunu izliyoruz macları aldıktan sonra

adamlar beles mac alınca keyif kalmıyor

Direkt kupayı fenere verelim bence boşuna vakit kaybetmeyelim.
ben futbolculara da kızamıyorum ulan taraftar korku içinde aklı gidiyor bu karamsarlık ne ya

Selçuktan sonra takımın net bir penaltıcısı, duran topçusu olmadı kaç yıldır. Şu özelliklere sahip bir adam alın artık.

Ya aslında futbol bu ve ligde olması gereken skorlar bunlar ama tarihin en kahpe operasyonu var.
Kendimize baskı yapmamamız gerekiyor koyvermek lazım. Şampiyon olunmazsa olunmaz şeklinde rahat çıkıp(tabiki salmadan) konsantrasyonu yüksek tutmak lazım.
2 hafta önce bitmesi gereken ligde kaşarlık yaparsan bunlar olur. Ha elimizden ne geliyorsa yapmak gerekiyor sosyal medya vs. bir olun birlik olun.

biz
içerde başak - sivas - ifb
dışarda bjk - istanbul - a.gücü

itler
içerde istanbul - tırabzon - antalya
dışarda sivas - giresun - biz

son maça puan puana girmek lazım en kötü
5 maç 15 yapsalar biz de 5 maç 11 yapmamız gerekir
bence de son maça en kötü eşit girilmeli. geride girersek sıkıtı olur
herkes güveniyor o maça ama feneri içeride neredeyse 10 senedir yenemiyoruz. bence yine berabere bitecek.
o yüzden geriye düşmemeliyiz puantajda

Fb puan kaybetse de bu sefer işi biz son maça bırakacagız gibi görünüyor. Az rahatlayınca oyun olarak hemen artizliğe başlıyoruz. Sadece kerem, rashica, boey, abdül bozmuyor motivasyonunu

Bunları fenere karşıda izledim 90 dk. onun bunun çirkefleri şu topun 10% onunu oynamadı. Borini denen lağım faresi gözükmemişti bile

Hiç katılmıyorum kusura bakma ne oynadı adamlar?
İlk golü aptalca dalgınlıktan
İkinci golü muslera hediyesi
Üçüncü gol de şans melekesiydi

İkinci yarı adamların atak denemesi dahi olmadı her topu Dan dun tepiklediler ileriye
Bizim ikinci yarı daha baskın agresif olmamız gerekirdi

Kısaca rakipten çok kendi hatalarımızla puan kaybettik.en çok endişe ettiğim konu sorumluluktan çekinmeleri oyuncularımızın.
Sürekli pasla alan katetmek hem tehlikeli hem zor. sıkışan oyunda topla rakibin üzerine gidip hataya zorlamak lazımdı bu eksikliği inşallah sonraki maçlarda aramayız.

Hakem konusunda çok kafa yorup oyuna ve rakibe konsantre olamıyoruz gerek hoca gerek takım gerek taraftar ve camia olarak.yalı uşağı züppe hakem konusunda amacına ulaştı.

Bjk maçında 1 puanın önemi psikolojik olarak var ancak matematik olarak yok.fb nin kalan maçlarını kazanacağı riski bahsiyle bjk ye puan kaybettiğimiz anda beraberlik yada yenilgi çok fark etmiyor.

Büyük maçlardan daha iyi oynayan ekibimizden galibiyet bekliyor ve diliyorum haftaya küçük şikelilere karşı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence de son maça en kötü eşit girilmeli. geride girersek sıkıtı olur
herkes güveniyor o maça ama feneri içeride neredeyse 10 senedir yenemiyoruz. bence yine berabere bitecek.
o yüzden geriye düşmemeliyiz puantajda

ewt yenmek zorunda kalırsak hoş maç olmaz ztn kalpten ölürüz. ama maçlar yazınca 5 maçta bizden 5 p yahut fazlasını alacaklarına pek inanamadım.

beraberlikle mağlubiyet aynı şey bizim için,1 tane daha hakkımız kaldı. 2 puan önde çıksak fener macına 1-0 kaybetsek gidiyor

Büyük hayalkırıklığı yaşıyorum bana kalırsa en kolay maçımızdı fikstürdeki.Emre taşdemirle matayla yendik bu takımı deplasmanda.

Daha önce topa dokunmadan penaltı atmamalı hiç bir topçu...

ewt yenmek zorunda kalırsak hoş maç olmaz ztn kalpten ölürüz. ama maçlar yazınca 5 maçta bizden 5 p yahut fazlasını alacaklarına pek inanamadım.
belki ben gözümde büyüttüğüm için öyle geliyor ama hepsini kazanarak gelecekler gibi geliyor
bjk maçından önce öyle söylüyordum. valencia orada penaltıyı atsa onu da kazanacaklardı.

bilmiyorum umarım bir yerde takılırlar.

yav takım olarak kaybetsek üzülmem

fb maclarında hakem tiyatrosunu izliyoruz macları aldıktan sonra

adamlar beles mac alınca keyif kalmıyor

Abi 2018-2019 da başladı bu furya 5 senedir içinden geçtiler futbolun. Ya bi şurası var zaten az goy goy makara yapıyorduk.

En çok gerilim yeri burası oldu. Alın liginizi de bi yerinize affedersin.

Paraları eğitime sağlığa yatırsınlar her sene ihale ile şampiyonluğa çıkılıyor.

Başakşehir
Beşiktaş
Trabzon
Bu sene de Ali Koç Spor

Bize sıra gelecek diye bekleyeceğiz.

Sonra Avrupa da gel destekle hadi lan ordan. Milli takımı destekleyecek ruh bırakmadınız.

Sonra başarı niye yok.

Goy goyu taraftar yapar, basın ve yöneticiler değil. Futbolu da hakem ve sponsorluk ile satarsan olacağı bu

Geri
Üst Alt