⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

belki ben gözümde büyüttüğüm için öyle geliyor ama hepsini kazanarak gelecekler gibi geliyor
bjk maçından önce öyle söylüyordum. valencia orada penaltıyı atsa onu da kazanacaklardı.

bilmiyorum umarım bir yerde takılırlar.

kazanamayacakları 2 maçı hakemle kazandılar o kötü. normılda a gücü ve başaktan 6 p almamaları gerekirdi.

2012-2013 hariç bizim takımın rahat şampiyon olduğunu hatırlamıyorum. her şampiyonluk kaos,heyecan ve g.t zoruyla geldi hep. ama bu sezon bu hakemlerin bizi şampiyon yapacağını hiç sanmıyorum, bjk ve başak maçlarında tam ağzımıza ederler.

Bugün maçı vermek için elimizden gelen her türlü malligi yaptık. ağır bi laubalilik vardı eyvallah da yok şampiyonluk gitti bittik öldük diyenler hiç kusura bakmasın da benim gözüm'de kuş'tur. Lefter'dir. Ali koç'tur.
Rakibin sanki Man city anasını satayım
Şampiyonluk Konyaspor deplasmanında gitti aslında. Tüm maçları almalıydık sezon sonuna kadar. Çünkü bu sezon öyle bu hafta ben kaybedeyim önümüzdeki hafta rakibim takılsın sezonlarından değil. Fenerbahçe son maça kadar her maçı yenecek. Eğer sen de yenseydin Arena'daki maç gösteri maçı olacaktı. Şimdi bize misilleme olarak sahamızda kupa kaldıracaklar. ABV bu başarısızlıkta kim sorumluysa.
saygi duyuyorum.. ben takımıma güveniyorum
Ben bizim takımın normal bir takım olduğunu düşünüyorum. Kazanır, kaybeder vs. Ama Fenerbahçe normal bir takım değil. Neredeyse tüm mevkilerde bizden daha kötü durumda olmalarına rağmen Valencia ve MHK sayesinde her maçını öyle böyle kazanan bir takım. Normal bir sezon olsa anlarım ama bu sezon öyle değil işte. Normal sezon olsa önümüzdeki hafta berabere kalsak Vodafone'da iyi diyorum ama bu sezon Fenerbahçe'nin Valencia sayesinde öyle ya da böyle Sivasspor deplasmanında kazanacağını tüm forumca bildiğimiz için kimsenin şampiyonluk beklentisi kalmadı pembe rüyalara dalan ve ülkenin de futbolun da normal yönetildiğini sanan forum üyeleri hariç. Keşke sizin dediğiniz imkansız olasılık gerçekleşse ama bu oyunla Beşiktaş deplasmanından net olarak mağlup döneriz. Başakşehir ile de kupa maçının tekrarı olur. Fenerbahçe'ye karşı hakem tarafından doğranmalarının diyetini koskoca Galatasaray camiasıyla ödetirler. Biz de elimiz kolumuz bağlı izleriz.

Ana 11 'den 1 kişi değişse tüm takımın balansı bozuluyor. Şuna bir çözüm bulamadık.

Sorun yok öyle ya da böyle en kötü feneri yenerek şampiyon oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne oluyorsa hep bizde oynamis eski oyunculardan geliyor. Bize gelince götleri kakiyor bosuna gönderdiniz beni diye ispat etmek icin. Gerci baktigin zaman karagümrük genel olarak asildi fener macina göre.

Geçen hafta saçmasapan sarı kart görüp cezalı duruma düşen Barış Alper bile olsa elimiz çok rahatlardı bu maçta

sergio kafayla keremın pasında dk 11 de golü atamadıgı icin mac gitmiştir

ewt yenmek zorunda kalırsak hoş maç olmaz ztn kalpten ölürüz. ama maçlar yazınca 5 maçta bizden 5 p yahut fazlasını alacaklarına pek inanamadım.
Hocam 1 veya 2 puan önde girersek de kalpten gideriz o macta. Olurda hakem bunlara belesten 2 penalti cakar bizede 1 kirmizi ve kazara o maci kaybedersek yüzyilin travmasini yasariz.
Biraz karamsar düsünüyor olabilirim ama bu ihtimal beni cok pis ürkütüyor dogrusu. Artik o maca kadar kayipsiz gitmek lazim.

Hakemler fener’i ittirecek zaten. İlk defa olmuyor ki bu. Yaşı yetenler 2011-12 sezonunu hatırlar. 9 puanla normal sezonu kapatmış 4.5 puan önde playoff’a başlamıştık. Önce içerde Fener’e içerde aleni şekilde hakemler verdi maçı. Sonra Beşiktaş maçını hediye ettiler. Türlü hilelerle son maç Fener yense şampiyon olacak şekilde girdik, girdik de ne oldu?

Bir taraflarında patladı tüm hile ve hurdalar, sahalarında kupa kaldırdık. Keşke itelemeseydiler de açık ara kaybetseydik şampiyonluğu diyecek hale geldiler. Sıkmayın canınızı, yine en fazla o olur.

Şu takım elbette gününde olmaz puan kaybeder, bugün oynadığımız takımla ilk maçımızı oynadıktan sonra sadece 1 maç kaybettik. Düşünün takvim döndü ama sadece 1 maç…

Oyuna da baksak, gidişata da baksak. Daha fazla puan kaybı yaşama ihtimali olan takım Fener. Kaldı ki onca puan öndeyiz..

Kalan maçlara bakın Fener hangisini net yenebilir dersiniz? Son 3 maçta da yenilirdi normalde oyunla. Ee nereye kadar gidecek bu?

Panenka gerek yoktu sert net bir vuruşla golü bulabilirdik

Hiç uğraşmayalım Fener şampiyon. Allah belanızı versin. Bir de Vodafone Park'tan mı 3 puan alacağız bu oyunla?! Ben net bir galibiyet bekliyordum. Diğer maçlarda puan kaybı yaparız diyordum. Şimdi direkt olarak Fenerbahçe'ye şampiyonluk hayırsız olsun diyorum. Bu ülkede bu kadar büyük kadrolara falan da hiç gerek yokmuş. Bir kıçıkırık Valencia ile de şampiyon olunabiliyormuş hakemler sizi ittirirse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
18-19 tanede hakem transferi lazım tek valenxia yetmez

Boey ve Adekugbe ligin en kötü orta yapan bekleri olabilir. Sergoi da ilk yarıdaki maçlarda birkac direkten sonra dağa taşa vurmaya devam ediyor.

Gelecek sezon toreiranin yanına doğru düzgün topçu bulmamız lazım. Oliveira iyi oynadığı maclar oldu özellikle ilk yarıda ancak bu tarz önemli maçlarda eksikleri ortaya çıkıyor Avripada anamızı bellerler

Zaniolo yu 12. Adam olarak alacağımıza o paraya taş gibi 8 no bulurduk yanlış planlama oldu maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk Konyaspor deplasmanında gitti aslında. Tüm maçları almalıydık sezon sonuna kadar. Çünkü bu sezon öyle bu hafta ben kaybedeyim önümüzdeki hafta rakibim takılsın sezonlarından değil. Fenerbahçe son maça kadar her maçı yenecek. Eğer sen de yenseydin Arena'daki maç gösteri maçı olacaktı. Şimdi bize misilleme olarak sahamızda kupa kaldıracaklar. ABV bu başarısızlıkta kim sorumluysa.

Ben bizim takımın normal bir takım olduğunu düşünüyorum. Kazanır, kaybeder vs. Ama Fenerbahçe normal bir takım değil. Neredeyse tüm mevkilerde bizden daha kötü durumda olmalarına rağmen Valencia ve MHK sayesinde her maçını öyle böyle kazanan bir takım. Normal bir sezon olsa anlarım ama bu sezon öyle değil işte. Normal sezon olsa önümüzdeki hafta berabere kalsak Vodafone'da iyi diyorum ama bu sezon Fenerbahçe'nin Valencia sayesinde öyle ya da böyle Sivasspor deplasmanında kazanacağını tüm forumca bildiğimiz için kimsenin şampiyonluk beklentisi kalmadı pembe rüyalara dalan ve ülkenin de futbolun da normal yönetildiğini sanan forum üyeleri hariç. Keşke sizin dediğiniz imkansız olasılık gerçekleşse ama bu oyunla Beşiktaş deplasmanından net olarak mağlup döneriz. Başakşehir ile de kupa maçının tekrarı olur. Fenerbahçe'ye karşı hakem tarafından doğranmalarının diyetini koskoca Galatasaray camiasıyla ödetirler. Biz de elimiz kolumuz bağlı izleriz.
Hakemlerde kollasa ne olursa olsun fenerde puan kaybedecek sivas-giresun herkes çantada keklik saniyor ama fener takilacak.
İBB maçında yemişim hakemini ya o dakikada januzaj maçı bomboş golü atsa 2-0 olacak maç bitecekti.

Geri
Üst Alt