Şampiyonluk Konyaspor deplasmanında gitti aslında. Tüm maçları almalıydık sezon sonuna kadar. Çünkü bu sezon öyle bu hafta ben kaybedeyim önümüzdeki hafta rakibim takılsın sezonlarından değil. Fenerbahçe son maça kadar her maçı yenecek. Eğer sen de yenseydin Arena'daki maç gösteri maçı olacaktı. Şimdi bize misilleme olarak sahamızda kupa kaldıracaklar. ABV bu başarısızlıkta kim sorumluysa.
Ben bizim takımın normal bir takım olduğunu düşünüyorum. Kazanır, kaybeder vs. Ama Fenerbahçe normal bir takım değil. Neredeyse tüm mevkilerde bizden daha kötü durumda olmalarına rağmen Valencia ve MHK sayesinde her maçını öyle böyle kazanan bir takım. Normal bir sezon olsa anlarım ama bu sezon öyle değil işte. Normal sezon olsa önümüzdeki hafta berabere kalsak Vodafone'da iyi diyorum ama bu sezon Fenerbahçe'nin Valencia sayesinde öyle ya da böyle Sivasspor deplasmanında kazanacağını tüm forumca bildiğimiz için kimsenin şampiyonluk beklentisi kalmadı pembe rüyalara dalan ve ülkenin de futbolun da normal yönetildiğini sanan forum üyeleri hariç. Keşke sizin dediğiniz imkansız olasılık gerçekleşse ama bu oyunla Beşiktaş deplasmanından net olarak mağlup döneriz. Başakşehir ile de kupa maçının tekrarı olur. Fenerbahçe'ye karşı hakem tarafından doğranmalarının diyetini koskoca Galatasaray camiasıyla ödetirler. Biz de elimiz kolumuz bağlı izleriz.