- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.861
- 4.143
Neden yirtilmis kopmus gibi davraniliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi profil fotosundaki sen misin?Neden yirtilmis kopmus gibi davraniliyor
Bay cezalı bro. Dobuise eyvallah. Zaniolo forvet oynayacak büyük ihtimal zaten icardi yerineDubois, BAY ve Zaniolo oynar yerlerine ve kazanırız.
Gomis asla ilk 11 oynamamali.Gomis göreve hadi aslanım
İç saha maçı Gomis gerekeni yapar diye düşünüyorum
Zaniolo ile başlayıp, 60'da Gomis'i oyuna almakta bir diğer çözüm
Ben biraz tecrübesinden dolayı dedim fizik durumu önemli tabi zaten idmanda Zaniolo denemiş diyorlarGomis asla ilk 11 oynamamali.
O olur. Onunda kanat olmayacağı kanısına vardimZaten idmanda Zaniolo denemiş diyorlar
Salih yedek ahbap. Fb maçında biri cezalı olduğu için oynamıştı.Salih Dursun baltasının oynadığı takımı bir zahmet İcardi olmadan yenebilelim. Müsterih olunuz.
Yunus oynar o zaman.Bay cezalı bro. Dobuise eyvallah. Zaniolo forvet oynayacak büyük ihtimal zaten icardi yerine
Bu maç tam kadro çıkıp maçı erken bitirirsek olmalı aksi durumda rotasyon fazla zarar verebilir takım ritim yakalamışken 4-5 değişiklik zarar verir. Cezalı olanın yerine başkası oynar çok sorun olmaz.Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Midtsjö
Yunus Mertens Rashica
Zaniolo
Operasyon cekilme ihtimaline karsilik kart ceza sinirindaki oyuncular kulübede baslayabilir sanki.
Bu kadro Karagumruk maçı icin gayet yeterli bencede. Ilk yari gol atamazsak ikinci yari Icardi oyunu girebilir.Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Midtsjö
Yunus Mertens Rashica
Zaniolo
Operasyon cekilme ihtimaline karsilik kart ceza sinirindaki oyuncular kulübede baslayabilir sanki.