Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.816
- 25.772
- 2.893
Mertens çözer bu maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz niye tam kadro çıkıp 45 dakika da bitirip rotasyon yapmıyoruz, ilk 11'de rotasyon ile başlayıp 45 dakika 0-0 giderse bu seferde herkeste gereksiz panik başlayacak. Üstüne ritim yakalayan uyum yakalayan oyuncularda performans olarak etkileyebilir.
Arsenal maci ders olmali. Ciddiyeti birakmadan oynamaliyiz
Tek Icardi'yi oynatma gerisini oynat 4-5 oyuncu değiştirip ritmi bozmak yerine Icardi'yi çıkarıp Zaniolo'yu ekledikten sonra maçı ilk yarı bitirirsek Kerem, Boey bunları çekip dinlendirebiliriz.İcardinin adalete yırtığa dönerse sezonu kapar riske edilecek bir durum yok.Şu maçta berabere kalsak bile telafisi var İcardinin yok
BAY yok. Icardi'nin de kadroya alınsa bile oyuna gireceğini sanmıyorum. Dedemin kondisyonu çok sınırlı, oyuna gireceği zaman Zaniolo'yu kanat veya on numaraya çekebiliriz.Zaniolo'yu forvete koysan yedekte santrafor için İcardi ve Gomis fazla olur. Kanata da max Yunus'u Balperi atabilirsin oyun sıkışırsa alternatif daralıyor. Dedemle başlayıp, Zaniolo'yu yine ikinci yarı x factoru yapmak daha akıllıca.
Oyun ve skor sıkışırsa kadroya da alınmış ise girer bu çok açık. Dedeme gelene kadar asıl kondisyonu eksik olan Zaniolo.BAY yok. Icardi'nin de kadroya alınsa bile oyuna gireceğini sanmıyorum. Dedemin kondisyonu çok sınırlı, oyuna gireceği zaman Zaniolo'yu kanat veya on numaraya çekebiliriz.