Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.885
- 11.746
- 1.993
Hiç ışık yok henüz malesef barış daha temiz pres yapıyorIcardi oynarsa çok iyi olur ama oynamazsa Zaniolo forvette denenmeli bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç ışık yok henüz malesef barış daha temiz pres yapıyorIcardi oynarsa çok iyi olur ama oynamazsa Zaniolo forvette denenmeli bence.
Barış cezalı olmasa bende forvet için Barış derdim ama Gomis ve Zaniolo alternatifleri olursa Zaniolo olabilir bence.Hiç ışık yok henüz malesef barış daha temiz pres yapıyor
Doğru barış cezali gomise nazaran zaniolo mantıklı tabi. Bana kalsa keremi düşünürüm komple hücumcu olmak üzere kerem forvet oynayabilir.Barış cezalı olmasa bende forvet için Barış derdim ama Gomis ve Zaniolo alternatifleri olursa Zaniolo olabilir bence.
İlk 11'i bozmadan devam etmek lazım katılıyorum gerekirse beşiktaşı da cezalı oyuncularla da yeneriz kadıköy de Berkan, Barış bunlarla ezip geçtik 3 attık orada da onları yeneriz biz takım oyunu oynuyoruz giren çıkan fark etmez.Bu mac kart cezası bilmem ne düşünmeden direkt alanya maçının 11 iyle çıkılmalı. Bjk maçında puan kaybetme ihtimalimiz var ama bu maçın şakası yok bu maçı almamiz lazım.
Önümüzdeki 5 maci alirsak sampiyonuz. Is bitmis oluyor. Her mac en iyi kadro cikmali.İlk 11'i bozmadan devam etmek lazım katılıyorum gerekirse beşiktaşı da cezalı oyuncularla da yeneriz kadıköy de Berkan, Barış bunlarla ezip geçtik 3 attık orada da onları yeneriz biz takım oyunu oynuyoruz giren çıkan fark etmez.
Bizim oyunumuz güçlü bunu görüyorlar umutları azalıyor muhtemelen havlu atabilirler.Önümüzdeki 5 maci alirsak sampiyonuz. Is bitmis oluyor. Her mac en iyi kadro cikmali.
Muhtemelen 4 galibiyet yeterli olur. Hakemler artik utanir ve normal yönetirse rahatlikla yeterli olur.Bizim oyunumuz güçlü bunu görüyorlar umutları azalıyor muhtemelen havlu atabilirler.