⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Bilet lazim bilet.Kac zamandir maca gidecem vardiya uymuyodu pazar gunu musaitiz dunyanin parasini ister karaborsacilar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya macindan sonra jeke macina kadar puan kaybetmeyiz dedim. Allahin izniyle bu dedigim tutacak gibi

Bu mac kart cezası bilmem ne düşünmeden direkt alanya maçının 11 iyle çıkılmalı. Bjk maçında puan kaybetme ihtimalimiz var ama bu maçın şakası yok bu maçı almamiz lazım.
İlk 11'i bozmadan devam etmek lazım katılıyorum gerekirse beşiktaşı da cezalı oyuncularla da yeneriz kadıköy de Berkan, Barış bunlarla ezip geçtik 3 attık orada da onları yeneriz biz takım oyunu oynuyoruz giren çıkan fark etmez.

taraftar beşiktaş maçı gibi agresif olmalı ha beşiktaş ha karagümrük aynı şey

İlk 11'i bozmadan devam etmek lazım katılıyorum gerekirse beşiktaşı da cezalı oyuncularla da yeneriz kadıköy de Berkan, Barış bunlarla ezip geçtik 3 attık orada da onları yeneriz biz takım oyunu oynuyoruz giren çıkan fark etmez.
Önümüzdeki 5 maci alirsak sampiyonuz. Is bitmis oluyor. Her mac en iyi kadro cikmali.

Artık her maç önemli

Lamı cimi yok çıkıp oynayıp kazanmalıyız

Full Konsantrasyon...

Karagümrük hücumda kesinlikle çok etkili ama Karagümrük Alanya gibi kapanıp savunma yapacak bir takım değil, bizim için avantaj bu, bu maçı kazanıp, derbiye rahat gideriz

Derbi havasında geçer bu maç öyle erken farka gitmemizi beklemeyin ama ilk golü erken bulursak dengeler çok değişir

Bu saatten sonra şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ..hiçbir maçı düşünerek rotasyona girmemek lazım k.gumrugu yen önce git inonude ne yapıyorsan onu yap bu kadar basit.. Şu an fenerden fark yememek kaydıyla 2 derbiyi kaybetme lüksümüz var geri kalan maclarin tümü çok değerli ben a.gucu deplasmanı hariç zor maç olacagini düşünmüyorum..

Geri
Üst Alt