⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Bu saatten sonra şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ..hiçbir maçı düşünerek rotasyona girmemek lazım k.gumrugu yen önce git inonude ne yapıyorsan onu yap bu kadar basit.. Şu an fenerden fark yememek kaydıyla 2 derbiyi kaybetme lüksümüz var geri kalan maclarin tümü çok değerli ben a.gucu deplasmanı hariç zor maç olacagini düşünmüyorum..
Ankaragücü fbjk maçlarından daha zorlu geçecek gibi görünüyor herifler at gibi.

Ankaragücü fbjk maçlarından daha zorlu geçecek gibi görünüyor herifler at gibi.

Kayseri de o yönden bize çok ters geliyordu ..Bu tarz maçlarda erken gol cok önemli rakibi kolayca dagitabiliyorsun.. Bu ara dikkat ediyorum rakipler bize genelde atletik oyuncularla çıkıyor klasimizla skor bularak bu planı alt üst etmemiz lazım 2 maçtır olduğu gibi..

Ankaragücü'nün kupa hedefi olacak gibi gözüküyor bizim maçtan 3 gün önce yarı final 2. maçı var ligde kalmaları garanti olursa bizim maç formaliteye dönebilir.

Konsantrasyon diyelim öncelikle tabi ancak Karagümrük'ün ne savunacak kalitesi var ne de vuruşarak bize üstünlük kurabilir. Ciddiyeti elden bırakmadan farklı bir galibiyet daha almamız mümkün.

Kayseri de o yönden bize çok ters geliyordu ..Bu tarz maçlarda erken gol cok önemli rakibi kolayca dagitabiliyorsun.. Bu ara dikkat ediyorum rakipler bize genelde atletik oyuncularla çıkıyor klasimizla skor bularak bu planı alt üst etmemiz lazım 2 maçtır olduğu gibi..
Ümraniye ve İstanbulspor'un tff 1.lig kadrolarını saymazsak ligin en kötü iki defansı Alanya ve Karagümrük'te. İkisi de fener'e iki kez yenildi. Katı savunma yapsa ne yazar, bunlar profil olarak savunma yapmayı bilmeyen takımlar. Çıkıp oynamaları lazım. Hücum hattı ligin üstünde ama defansı çok kötü, orta sahası en fazla idare eder bunların.

Ümraniye ve İstanbulspor'un tff 1.lig kadrolarını saymazsak ligin en kötü iki defansı Alanya ve Karagümrük'te. İkisi de fener'e iki kez yenildi. Katı savunma yapsa ne yazar, bunlar profil olarak savunma yapmayı bilmeyen takımlar. Çıkıp oynamaları lazım. Hücum hattı ligin üstünde ama defansı çok kötü, orta sahası en fazla idare eder bunların.

İstanbulsporun sağ kanadı lokilo çok iyi topcu, sınır kalksa ucuza denenebilir

Ankaragücü'nün kupa hedefi olacak gibi gözüküyor bizim maçtan 3 gün önce yarı final 2. maçı var ligde kalmaları garanti olursa bizim maç formaliteye dönebilir.
O maça kadar kalacağını sanmıyorum. Beşiktaş'la berabere kalsak bile Fener o cendere fikstüründen hakemsiz yırtamaz. Ankaragücü ligi garantilemiş olur, aklı kupada olur.

Katı savunma ne alaka yaw ben öyle birşey mi dedim murf element uyduruyorsun..

O maça kadar kalacağını sanmıyorum. Beşiktaş'la berabere kalsak bile Fener o cendere fikstüründen hakemsiz yırtamaz. Ankaragücü ligi garantilemiş olur, aklı kupada olur.
Ben haftalardır Sivasspor iç saha maçında şampiyonluğu kutlayacağız diyorum 2012/13 sezonunda da Sivasspor maçından sonra şampiyon olmuştuk yine olacağız inşallah.

Ligin ilk yarısı biterken yaptığımız analizlerin birer birer çıktığını görüyoruz. Bu sene hem futbolcular hem taraftar hem yönetim çok aklı selim hareket etti. Ciddiyeti bozmadan devam etmeliyiz.

Şu telefonun flaşlarını maç bitmeden açma mevzusu dısında falso vermedik.

Az kaldı, az.

Ben haftalardır Sivasspor iç saha maçında şampiyonluğu kutlayacağız diyorum 2012/13 sezonunda da Sivasspor maçından sonra şampiyon olmuştuk yine olacağız inşallah.
O maçtan sonra Kadıköy'e lay lay lom kadrosu çıkardık herhalde. Hepimizin planı oraya şampiyon gitmekti. Şimdi yine bir iç saha maçında garantilemek şık olur. En geç Sivas maçında bu iş bitmiş olmalı.

Sakın şampiyon olduk havasına felan girmeyelim, ever 6 puanlık avantajımız var ama fenerin de avantajı var, lale orta. Birgün seni manyağın biri bir doğrar ne olduğunu anlamazsın takımının yarısı kırmızı kart görür ondan sonra çık işin içinden

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 maç kaldı Hatayspor 3 puan eklersek 72 puan yapar 4 galibiyete 2 beraberliğe 87 puan yapar ki bu bile çok büyük bir rakam hakem hataları olmasa lig rekorlarını alt üst edebilirmişiz.

7 maç kaldı Hatayspor 3 puan eklersek 72 puan yapar 4 galibiyete 2 beraberliğe 87 puan yapar ki bu bile çok büyük bir rakam hakem hataları olmasa lig rekorlarını alt üst edebilirmişiz.
Adana deplasmanı dışında tüm puan kayıplarında hakem katliamı var. Aldığımız çoğu maçta bile aleyhimize yönettiler. İyi bir kadromuz var ama yaz dönemi orta saha ve forvete alınacak alternatif adamlarla kadro derinliğini artırmamız lazım. Yabancı mevzusuna göre her şey değişebilir.

Fb Başak'a yenilirse, efsane maç olur bu.

Geri
Üst Alt