Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankaragücü fbjk maçlarından daha zorlu geçecek gibi görünüyor herifler at gibi.Bu saatten sonra şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ..hiçbir maçı düşünerek rotasyona girmemek lazım k.gumrugu yen önce git inonude ne yapıyorsan onu yap bu kadar basit.. Şu an fenerden fark yememek kaydıyla 2 derbiyi kaybetme lüksümüz var geri kalan maclarin tümü çok değerli ben a.gucu deplasmanı hariç zor maç olacagini düşünmüyorum..
Ankaragücü fbjk maçlarından daha zorlu geçecek gibi görünüyor herifler at gibi.
Ümraniye ve İstanbulspor'un tff 1.lig kadrolarını saymazsak ligin en kötü iki defansı Alanya ve Karagümrük'te. İkisi de fener'e iki kez yenildi. Katı savunma yapsa ne yazar, bunlar profil olarak savunma yapmayı bilmeyen takımlar. Çıkıp oynamaları lazım. Hücum hattı ligin üstünde ama defansı çok kötü, orta sahası en fazla idare eder bunların.Kayseri de o yönden bize çok ters geliyordu ..Bu tarz maçlarda erken gol cok önemli rakibi kolayca dagitabiliyorsun.. Bu ara dikkat ediyorum rakipler bize genelde atletik oyuncularla çıkıyor klasimizla skor bularak bu planı alt üst etmemiz lazım 2 maçtır olduğu gibi..
Ümraniye ve İstanbulspor'un tff 1.lig kadrolarını saymazsak ligin en kötü iki defansı Alanya ve Karagümrük'te. İkisi de fener'e iki kez yenildi. Katı savunma yapsa ne yazar, bunlar profil olarak savunma yapmayı bilmeyen takımlar. Çıkıp oynamaları lazım. Hücum hattı ligin üstünde ama defansı çok kötü, orta sahası en fazla idare eder bunların.
O maça kadar kalacağını sanmıyorum. Beşiktaş'la berabere kalsak bile Fener o cendere fikstüründen hakemsiz yırtamaz. Ankaragücü ligi garantilemiş olur, aklı kupada olur.Ankaragücü'nün kupa hedefi olacak gibi gözüküyor bizim maçtan 3 gün önce yarı final 2. maçı var ligde kalmaları garanti olursa bizim maç formaliteye dönebilir.
Ümraniye ve İstanbulspor'un tff 1.lig kadrolarını saymazsak ligin en kötü iki defansı Alanya ve Karagümrük'te. İkisi de fener'e iki kez yenildi. Katı savunma yapsa ne yazar, bunlar profil olarak savunma yapmayı bilmeyen takımlar. Çıkıp oynamaları lazım. Hücum hattı ligin üstünde ama defansı çok kötü, orta sahası en fazla idare eder bunların.
Ben haftalardır Sivasspor iç saha maçında şampiyonluğu kutlayacağız diyorum 2012/13 sezonunda da Sivasspor maçından sonra şampiyon olmuştuk yine olacağız inşallah.O maça kadar kalacağını sanmıyorum. Beşiktaş'la berabere kalsak bile Fener o cendere fikstüründen hakemsiz yırtamaz. Ankaragücü ligi garantilemiş olur, aklı kupada olur.
O maçtan sonra Kadıköy'e lay lay lom kadrosu çıkardık herhalde. Hepimizin planı oraya şampiyon gitmekti. Şimdi yine bir iç saha maçında garantilemek şık olur. En geç Sivas maçında bu iş bitmiş olmalı.Ben haftalardır Sivasspor iç saha maçında şampiyonluğu kutlayacağız diyorum 2012/13 sezonunda da Sivasspor maçından sonra şampiyon olmuştuk yine olacağız inşallah.
Adana deplasmanı dışında tüm puan kayıplarında hakem katliamı var. Aldığımız çoğu maçta bile aleyhimize yönettiler. İyi bir kadromuz var ama yaz dönemi orta saha ve forvete alınacak alternatif adamlarla kadro derinliğini artırmamız lazım. Yabancı mevzusuna göre her şey değişebilir.7 maç kaldı Hatayspor 3 puan eklersek 72 puan yapar 4 galibiyete 2 beraberliğe 87 puan yapar ki bu bile çok büyük bir rakam hakem hataları olmasa lig rekorlarını alt üst edebilirmişiz.
Cacık olmaz 3 yer en azKaragümrük kalesine 17-18 yaşında bir velet girerse hayatının maçını oynar kesin. Bu fragmanı çok gördük.
Zaten öyle olacak dostum.maç fkg ceza sahasında geçmeli
Diagne neden yok MuradimBatuhan-Shukurov ve Diagne bizim maçta yoklar..