⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

kalan maçlardan puan kaybetmemizin en olası olduğu maç, bir derbi deplasmanı olduğu için, doğal olarak bjk maçı.

o yüzden bence bu maçta sarı kart sınırındaki oyuncularımızı hiç saklamanın alemi yok. kart görürlerse görsünler.

sadece icardi'nin sakatlık ihtimali varsa, o dinlendirilebilir. onun dışında tam kadro çıkıp full konsantre oynayalım.
Bjkyi yeneriz

Bizim maçlara denk gelen bu tip kaleci hikayelerinde olacak olan şudur; kariyerinin maçını oynar ve yıldız olur.

Bu saatten sonra şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ..hiçbir maçı düşünerek rotasyona girmemek lazım k.gumrugu yen önce git inonude ne yapıyorsan onu yap bu kadar basit.. Şu an fenerden fark yememek kaydıyla 2 derbiyi kaybetme lüksümüz var geri kalan maclarin tümü çok değerli ben a.gucu deplasmanı hariç zor maç olacagini düşünmüyorum..
fb bizi 3 farkla yenerse sahamızda son şampiyonluk maçında zaten olsunlar bir zahmet şampiyon adamlar o kadar uğraştı saha dışında emeklerine yazık

kaleciyi 5 net kurtarış yazdım

Bu sezon hangi maçı "cepte " gorduysek o mac cok zorlandık , aksine Alanya deplasmani gibi zor gorunen maclari rahat kazandik

Bu durum endiselendirmiyor degil. Gümrük maci rahat algisi bize zarar verebilir.

#KONSANTRASYON

Besiktas macindan daha zor olacak.

Mus
Boey - Nelsson - Apo - Angutbe
Tor - Oli
Milot - Zanoglu - Kerem
Mertens

Sarı kart cezalısıymış kanks..
Screenshot_2023-04-19-12-39-08-76_aac03acc5be9688e8b14e2a202f3cc35.webp

Geri
Üst Alt