- 3 Haziran 2015
- 56.725
- 65.855
- 4.143
Kim kime atamiyor ben hic birsey anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardiyi bu macta yedek birakmasi dusuncesi icin ne dusunuyorsunKim kime atamiyor ben hic birsey anlamadim
Icardiyi bu macta yedek birakmasi dusuncesi icin ne dusunuyorsun
Bjkyi yenerizkalan maçlardan puan kaybetmemizin en olası olduğu maç, bir derbi deplasmanı olduğu için, doğal olarak bjk maçı.
o yüzden bence bu maçta sarı kart sınırındaki oyuncularımızı hiç saklamanın alemi yok. kart görürlerse görsünler.
sadece icardi'nin sakatlık ihtimali varsa, o dinlendirilebilir. onun dışında tam kadro çıkıp full konsantre oynayalım.
fb bizi 3 farkla yenerse sahamızda son şampiyonluk maçında zaten olsunlar bir zahmet şampiyon adamlar o kadar uğraştı saha dışında emeklerine yazıkBu saatten sonra şampiyonluk kolay maçlardan geçiyor ..hiçbir maçı düşünerek rotasyona girmemek lazım k.gumrugu yen önce git inonude ne yapıyorsan onu yap bu kadar basit.. Şu an fenerden fark yememek kaydıyla 2 derbiyi kaybetme lüksümüz var geri kalan maclarin tümü çok değerli ben a.gucu deplasmanı hariç zor maç olacagini düşünmüyorum..
Güldürme beniBjkyi yeneriz
Sıddık FenerliGüldürme beni
Sarı kart cezalısıymış kanks..Diagne neden yok Muradim
yalan soylemek sana hic yakismiyor kirvemSarı kart cezalısıymış kanks..
Bein Sports'un hatasıymış kanks Diagne oynuyo ama diğerleri doğruymuş..yalan soylemek sana hic yakismiyor kirvem
Efecan Mizrakci nin olmamasini nasil degerlendiriyorsunkaragumruk cok yiyen 1 takim relaks olalim
savunmayi adam gibi yapalim da atariz da