Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Tek dilegim son maca sampiyon girmek ve o macta kafa rahat bicimde fb'yi pataklamak. Tarihi fark yaratacagimiza eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçımız kalmıyor kupa da gelmeli o maçaTek dilegim son maca sampiyon girmek ve o macta kafa rahat bicimde fb'yi pataklamak. Tarihi fark yaratacagimiza eminim.
Bu gidişle 3 puan önde girersek 3 farklı yenmeleri de yetmez.3 farklı yenseler de genel averajda önde oluruz.4 farklı yenmeleri gerekebilirfb bizi 3 farkla yenerse sahamızda son şampiyonluk maçında zaten olsunlar bir zahmet şampiyon adamlar o kadar uğraştı saha dışında emeklerine yazık
oglanustuEfecan Mizrakci nin olmamasini nasil degerlendiriyorsun
Vallahi bizim aga topcular şampiyonluğun garantilendigi anda parti mode acarlar. Fb de namus maçı yapar büyük ihtimalle.Tek dilegim son maca sampiyon girmek ve o macta kafa rahat bicimde fb'yi pataklamak. Tarihi fark yaratacagimiza eminim.
Ben de öyle düsünüyorum. O maca sampiyon olarak cikarsak yenilecegimizi düsünüyorum.Vallahi bizim aga topcular şampiyonluğun garantilendigi anda parti mode acarlar. Fb de namus maçı yapar büyük ihtimalle.
Kafa rahat olursa abartmiyorum, 6-0'in rovansi alinabilir. Sadece biraz futbol sansi gerekli. Bu kadar serefsizlige yonetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar olarak bilendik zaten. Agir bir hezimet yasatiriz.Vallahi bizim aga topcular şampiyonluğun garantilendigi anda parti mode acarlar. Fb de namus maçı yapar büyük ihtimalle.
yapsinlar 3 puan onde girmek falan istemiyorum kesinlikle sampiyon gitmek istiykrum onlar(sanmiyorum) galip gelse bile attiklari golden sonra bizim oyuncular sampiyonluk kutlamasi yapsinlar.Vallahi bizim aga topcular şampiyonluğun garantilendigi anda parti mode acarlar. Fb de namus maçı yapar büyük ihtimalle.
Fener 2007'de 100. yılında,takımın neredeyse tümü Brezilyalıyken bile parti mode açmadı,adamlar Ali Sami Yen'e şampiyon geldikleri halde yenip gittiler.Biz de parti moduna girip acımayacağız,Ben de öyle düsünüyorum. O maca sampiyon olarak cikarsak yenilecegimizi düsünüyorum.
En iyi senaryo o maca tam 3 puan önde cikmak. Bizimkiler maci ciddiye alir, fb de paldir küldür saldirir 3 veya 4 farkli galibiyet gerektigi icin. Ozaman farkli kazaniriz o maci.
Bir de 3 puandan az farkla cikmak var o maca ki o senaryoyu düsünmek istemiyorum. O duruma kesinlikle getirmemeliyiz.
Fenerin kurulus amaci zaten bizi yenmek. Onlar icin bizi yenmek sampiyonluktan daha önemli.Fener 2007'de 100. yılında,takımın neredeyse tümü Brezilyalıyken bile parti mode açmadı,adamlar Ali Sami Yen'e şampiyon geldikleri halde yenip gittiler.Biz de parti moduna girip acımayacağız,
üstelik deplasmanda da değiliz evimizdeyiz
Her zaman doğru bir genelleme değil.Mancini döneminde bir iddiamız yoktu 1-0 yendik,2005'te 100. yılımızda iddiamız olmasına rağmen yenildik.Zaten Fb'nin son yıllardaki o Aziz dönemindeki bize bilenmeleri de kalmadı,derbilerde de iyi değiller artık.O açıdan da katılmıyorum dediğineFenerin kurulus amaci zaten bizi yenmek. Onlar icin bizi yenmek sampiyonluktan daha önemli.
Bizde öyle degil, biz kupaya bakiyoruz. O yüzden fbye karsi bu tarz hedefsiz maclarda yeniliyoruz. Kazanmamiz gereken maclarda kazaniyoruz.
Tabiki insallah dedigin gibidir. Son maca sampiyon olarak ciksak da cikmasak da o maci almaliyiz. Son mac oldugu icin o macta kupa kalkacak. O yüzden yenilgi hic hos olmaz, kutlamalarin biraz tadini kacirir.
Yeneriz büyük ihtimal ama fark mark olmaz bence.Fener 2007'de 100. yılında,takımın neredeyse tümü Brezilyalıyken bile parti mode açmadı,adamlar Ali Sami Yen'e şampiyon geldikleri halde yenip gittiler.Biz de parti moduna girip acımayacağız,
üstelik deplasmanda da değiliz evimizdeyiz
Fark olsun diyen kim.7 senedir içerde yenemiyoruz.Bunun yanında hayatımda daha 2 Fb maçında 6 puan görmedim.1-0'a bile razıyım.Yeneriz büyük ihtimal ama fark mark olmaz bence.
en son 2014 de yenmisiz bu senede yenemezsek 10 seneye cikacak....Fark olsun diyen kim.7 senedir içerde yenemiyoruz.Bunun yanında hayatımda daha 2 Fb maçında 6 puan görmedim.1-0'a bile razıyım.
Yahu sana mı dedimFark olsun diyen kim.7 senedir içerde yenemiyoruz.Bunun yanında hayatımda daha 2 Fb maçında 6 puan görmedim.1-0'a bile razıyım.
Insallah dedigin gibi olur renktas. Tabiki olabilecek en iyi senaryo o maca sampiyon olarak cikip onlara cakmak olur. Zaten bizim takim o maci ciddiye alirsa her türlü kazaniriz o maci (cok feci bir hakem katliami olmazsa)Her zaman doğru bir genelleme değil.Mancini döneminde bir iddiamız yoktu 1-0 yendik,2005'te 100. yılımızda iddiamız olmasına rağmen yenildik.Zaten Fb'nin son yıllardaki o Aziz dönemindeki bize bilenmeleri de kalmadı,derbilerde de iyi değiller artık.O açıdan da katılmıyorum dediğine
Oraya kalmaz Ankara deplasmanına şampiyon gideriz.Tek dilegim son maca sampiyon girmek ve o macta kafa rahat bicimde fb'yi pataklamak. Tarihi fark yaratacagimiza eminim.
en son 2014 de yenmisiz bu senede yenemezsek 10 seneye cikacak....