- 2 Nisan 2012
- 43.011
- 22.146
- 2.888
Çok ama çok zor mç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen 4 galibiyet yeterli olur. Hakemler artik utanir ve normal yönetirse rahatlikla yeterli olur.
Benim umudum yok artık şampiyon olamayacağız. Umudum kırıldı
Niye? 6 puan öndeyiz, ikili averaj bizde, fikstürümüz daha iyi son maç fenerle içerde oynayacağız. İyi oynuyoruz, hakeme rağmen koyuyoruz dün olduğu gibi. Feneri istediği kadar ittirsinler bu takım seve seve şampiyon bu sene. Sadece garantilediğimiz maçı geciktirebilirler. Fenerliler umutlanmaya devam etsinler, hayal kırıklıkları daha büyük olacak.Benim umudum yok artık şampiyon olamayacağız. Umudum kırıldı
şampiyonluk samiyene kalmamalı.inanın kendi sahamızda feneri şampiyon yapar bu satılmış düzen.4 tane bile yeriz ne oldugunu anlamayız..
Puan durumuna bak düzelirsinBenim umudum yok artık şampiyon olamayacağız. Umudum kırıldı
Bizim maçta gör bir deYaw neresi zor atip bitireceksin tak tak tak adamlarin fb macinda ileriye cikacak halleri yoktu resmen. Ilk yaridan fisi cekip rolanti ye almaliyiz
Senin yönetim bu şerefsizler hakkında açıklama yapmazsa son maçta bu top oynamayan takımı tabiki Arena’da Şampiyon yaparlar.
Yaw neresi zor atip bitireceksin tak tak tak adamlarin fb macinda ileriye cikacak halleri yoktu resmen. Ilk yaridan fisi cekip rolanti ye almaliyiz