⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

yine bizden sonra oynayacaklar
biz kazansak bile bizden sonra oynayınca hakemi acayip baskı altına alıolar
aman benim yüzümden geride kalmasınlar diye hayali kararlarla hakem bunları maçın içinde tutuyor

Bizden önce oynasalar yine aynısı olacak. Bu sefer de bizim maçta rakibi kollayacaklar bizi baskı altına almak için. İbre tersine dönmüş olsa da ha bizim rakibi kollamışsın ya Fener'in rakibini doğramışsın. Sonuç aynı yere çıkıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçı almak önemli değil. Bu maç alınır. Beşiktaş deplasmanında şu düzende kazanabileceğimize inanan varsa elimde son model köprü var satayım 5000 liraya. Ondan sonra da Başakşehir maçı var kendi evimizde. O maç da kupa maçı nasıl olduysa öyle olacak. Yine doğrayacaklar bizi ve maçı Başakşehir'e verecekler. Bugünün diyeti olacak yani Başakşehir için bizim maç. Koskoca Galatasaray'ı Başakşehir'e ödül olarak sunuyorlar göz göre göre.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadiköyde ayni düzende neleri yaptiysan onlardan daha kötü olan jk ye de aynisini yaparsin. Cünkü düzen degismedi. Ki kadiköydeki macta da hakkimizi yiyeceklerdi

Bütün maçları fb nin 3 puan gerisindeymiş gibi oynamalıyız. Bunları finale getirecekler belli. Fikstür ve hakemler çok net bir şekilde ayarlı. İşin pis tarafı arenaya onlar avantajlı gelseler ezeriz ancak biz garantilemezsek kaybetmek için çok faktör var
3 puan onde gel sikinti yok. 4 farkli yenemezler. ama sikinti su o maca kadar asla puan kaybetmemeliyiz. dun arkadaslar o mac sampiyonlugu garantilersej salariz falan diyorda. garanti git sal gitsin. su duzene baksana ger an kart ve penalti beklentisinden oyun oynayamiyor rakipler. ve soyle de bir durum var tum takimlar ayni taktigi yapiyor one gecmissin fenerin bastirdigi anlarda 2 pas yapan takim dagitir bunlari ama gerkes kale agzina dolusuyor. sanki gelin atin der gibi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar takimdan umudu kesmeyin. Bence Karagumruk-Bjk-Basak maclarindan en az 6 puan ile donersek bile cok buyuk avantaj saglariz.

Merak etmeyin buradan şampiyonluk vermeyiz, 6 puan + ikili averaj çok önemli avantaj, az biraz takıma inanın yav, bu ne umutsuzluk ?

Umutsuzluk değil kardeş insanlardaki, bu kadar haksızlığı görünce insan tedirgin oluyor. Bu kadar kör göze parmaak sokanlar son maç uyduruk bi kırmızı verir ilk yarı, ayıkla pirincin taşını ondan sonra.
Takıma güveniyoruz ama adamları da zorla yarışta tutmalarını hazmedemiyorum ben şahsen. Şu maç (başak- fener maçı) en kötü berabere bitse şimdi tur atıyoduk. Niye o kadar heyecen çekiyorum ben her maç? Rahat rahat maç izlerim.

Kalan 7 macin 4'unu kazansak ve fb macinda berabere kalsak gene sampiyonuz. Sakin olmakta fayda var. :)

Tam kadro çıkmalıyız Beşiktaş maçı ne kadar önemliyse bu maçta o kadar önemli. Burada 3 puanı alırsak Beşiktaş maçına çok daha rahat çıkarız bu yüzden as kadro ile devam. Icardi de olursa bu maçı da çok zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.

Umutsuzluk değil kardeş insanlardaki, bu kadar haksızlığı görünce insan tedirgin oluyor. Bu kadar kör göze parmaak sokanlar son maç uyduruk bi kırmızı verir ilk yarı, ayıkla pirincin taşını ondan sonra.
Takıma güveniyoruz ama adamları da zorla yarışta tutmalarını hazmedemiyorum ben şahsen. Şu maç en kötü berabere bitse şimdi tur atıyoduk. Niye o kadar heyecen çekiyorum ben her maç? Rahat rahat maç izlerim.
Ben de tedirginim ama takima da guveniyorum. Dunku gibi hakeme firsat vermeden golleri siralarsak sikinti olmaz. En cok cekindigim mac bjk maci, sonucta derbi deplasmani ama takima gene de guveniyorum. Gecis oyunuyla cok pozisyon bulabiliriz bence. Tabii once Karagumruk'u yenmek lazim. Sanirim kalecilerinin biri sakat digeri de cezali? 3. kaleci mi oynayacak acaba?

Geri
Üst Alt