⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

boey-nelsson-abdül-ade
torreira-sergio
milot-mertens-kerem
zaniolo

Bu hırsızlara bizim maça kadar puan kaybettirmeyeceklerini düşünürsek sadece tek bir maçta puan kaybı lüksümüz olacak. O da sadece Beşiktaş maçı olabilir. Diğer hiç bir maçta puan kaybetme lüksümüz yok. Maçlara bu bilinçte çıkmalı ve hakemlere fırsat vermemeliyiz. En ufak bir tökezlemede hep birlikte saldıracaklardır bize. Dikkatli olmalıyız.

Yine içinden geçeriz. Yine bizi durduramazlar. Konsantrasyon!

Şikecilerin kazanması içten içten keyiflendiriyor beni açıkcası bugün kaybetseler bu maçı hazırlık maçı kıvamında izleyecektik.Şimdi 4 gün önceden içim kıpır kıpır :d Mümkünse Sivas maçında şampiyon olalım isterim şahsen

Bu hırsızlara bizim maça kadar puan kaybettirmeyeceklerini düşünürsek sadece tek bir maçta puan kaybı lüksümüz olacak. O da sadece Beşiktaş maçı olabilir. Diğer hiç bir maçta puan kaybetme lüksümüz yok. Maçlara bu bilinçte çıkmalı ve hakemlere fırsat vermemeliyiz. En ufak bir tökezlemede hep birlikte saldıracaklardır bize. Dikkatli olmalıyız.
Şu Beşiktaş'ın defansini değerlendirirsek kevgir yaparız.

Bizi katletmeye calisacaklari mac bu. Boey oli kerem icardi sari yedirtecekler, goller penaltilarimiz iptal olacak.
SEZONUN MACI

Zor maç açıkçası çok zor maç. Yani Alanya maçı içinde aynısını söyledik ama orda korkumuz daha çok hakemlerdi. Yoksa Alanya zaten çok kötü gidişatı olan bir takımdı. Ama Karagümrük öyle değil gayet iyi oyu ların ve bize ters gelebilecek kontraya da uygun oyuncuları var. Hiç paniğe kapılmadan gereksiz risk almadan topumuzu oynayıp kazanmalıyız. Ne olursa olsun ligin en iyi kadrosu en iyi teknik direktörü bizde. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun...

Hakem müdahil olmadığı hiçbir maçta puan kaybetmeyiz. Beşiktaş falan dengimiz değil. Yeterki o siyah formalı satılmışlar el atmasın. Konya ve başak maçında gördük nasıl etki edebiliyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Besiktas macina tam kadro çıkalım gerisi kolay

Zor maç açıkçası çok zor maç. Yani Alanya maçı içinde aynısını söyledik ama orda korkumuz daha çok hakemlerdi. Yoksa Alanya zaten çok kötü gidişatı olan bir takımdı. Ama Karagümrük öyle değil gayet iyi oyu ların ve bize ters gelebilecek kontraya da uygun oyuncuları var. Hiç paniğe kapılmadan gereksiz risk almadan topumuzu oynayıp kazanmalıyız. Ne olursa olsun ligin en iyi kadrosu en iyi teknik direktörü bizde. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun...

Gümrük bize ters gelecek bir takım değil, borini diagne falan kontra atak oyuncuları değiller, bize ters gelen takımlar atletik ve hızlı topculari olan takımlar, kolay maç olur demiyorum ama kesin gol atariz diyorum

Kontraya çıkan belki 1 oyuncusu var başkada yok. Ondada beyin yok

Rahat maç, taraftarımızın görsel şöleni için takip edilebilir.

Karagümrüğün bize ters bir takım olduğunu düşünmüyorum bende. Hem yavaş oynayan hemde açık futbol oynayan bir takım haliyle bizim gibi hücum yönü güçlü bir takım için ideal bir rakip olabilirler. Gol yollarında şanssız olmazsak bu maçta en az 3 gol bulacağımızı düşünüyorum.

Gümrük bize ters gelecek bir takım değil, borini diagne falan kontra atak oyuncuları değiller, bize ters gelen takımlar atletik ve hızlı topculari olan takımlar, kolay maç olur demiyorum ama kesin gol atariz diyorum
Lobjanidze ve Conley kontraya uygun bence. Özellikle o Lobjanidze yavşağı her maç bize Ronaldo kesiliyor. Gelgelelim ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Geri
Üst Alt