⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Umutsuzluk değil kardeş insanlardaki, bu kadar haksızlığı görünce insan tedirgin oluyor. Bu kadar kör göze parmaak sokanlar son maç uyduruk bi kırmızı verir ilk yarı, ayıkla pirincin taşını ondan sonra.
Takıma güveniyoruz ama adamları da zorla yarışta tutmalarını hazmedemiyorum ben şahsen. Şu maç (başak- fener maçı) en kötü berabere bitse şimdi tur atıyoduk. Niye o kadar heyecen çekiyorum ben her maç? Rahat rahat maç izlerim.

Onu ben düşünmem hocam, onu yönetim düşünsün çünkü şampiyonluk verirsek ağızları ile kuş tutsalar da taraftarın onları tutmayacagini bilirler, onu onlar yapacak, biz değil, emin ol yine tur atmazdik, ben şampiyon oluruz diyorum ama lig bitmedi daha, maç maç bakıp basıp gececeksin.

15 seneyi falan net hatırlıyorum, Aysal dönemi hariç bizim güçlü yönetimimiz hiç olmadı, hep güçsüz olduk, yine güçsüz kaldik

Bugün fb takılsa icardi kerem boey Sergio oynamasın sınırda olduklarından diyecektim ama son dakikada kurtardılar yine ideal 11 çıkmalı sınırdakiler dikkatli olup sarı görmemeli vay arkadaş başka ligde böyle bi seriyi yapsan fark 10 puanı geçmiş şampiyonluk kutlamaları başlamıştı gel gelelim burada bir takım sürekli ittirilerek arkamızda tutuluyor biz de rahat olamıyoruz ister istemez ne iştir yahu

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onu ben düşünmem hocam, onu yönetim düşünsün çünkü şampiyonluk verirsek ağızları ile kuş tutsalar da taraftarın onları tutmayacagini bilirler, onu onlar yapacak, biz değil, emin ol yine tur atmazdik, ben şampiyon oluruz diyorum ama lig bitmedi daha, maç maç bakıp basıp gececeksin.

15 seneyi falan net hatırlıyorum, Aysal dönemi hariç bizim güçlü yönetimimiz hiç olmadı, hep güçsüz olduk, yine güçsüz kaldik

Ya yönetimdeki de sen ben gibi insan kardeşim. Elinden gelse zaten yaptırmaz bu kadar haksızlığı. Tek yapabileceğii kendi takımını motive etmek maşaşları aksatmamak vs. Bu kadar organize kötülük ömrümde görmedim. Adam her fule sarı çıkarttı ya istisnasız. Hala sinirden elim ayağım titriyo. Hayır bir olur iki olur her hata aynı muhabbet.

Bu rezilliği artık görmemezlikten gelip kendi maçlarımıza odaklanalım demek salaklıktır.
Biz sonraki maçları muhteşem oynayıp da top bizi sevmez direkler vs. olmaz puan kaybedebiliriz. İyi oynuyoruz, kazanacağız diye garanti yok.
Daha bize 1-2 operasyonlar da çekecekler. Ondan sonra biryerlerimizi yırtarak açıklama yapsak bile atı alan üsküdarı geçmiş olur.
Adamlar da iteklene iteklene havaya giriyorlar sonra normal galibiyetler de alabilirler.Arenadaki maçta muhteşem oynarsın bizim adamların birinin kıçına çarpar falso alır gol olur biter.
Top yuvarlaktır lafı boşuna değil herşey olabilir.Sen adaletsiziliği görmemezlikten gelemezsin.

Bakın, fenerin ve mhk tarafının istediği " bizi şampiyon yapmazlar " kafası, çıkın bu kafadan, bu psikoloji iyi değil, bu tribüne falan yansımamali, fener 10 senedir bir tenekeyi bu kafa yüzünden alamıyor, ben hata yapılmadı demiyorum ama bu kafa ile biz şampiyon olamayiz.

Allah için öndeyiz yoksa burası ağlama duvarına dönmüştü, bizi fener taraftarından ayıran şey gerçekçi olmamiz

Şampiyonluğu geciktiriyolar panik yapmaya gerek yok biz kazanmaya devam edicez bunların kazanmaları daha çok konsantre olmamızı sağlıyor. Takımıma güveniyorum önce bu maçı arkasından beşiktaş maçını kazanıcaz göreceksiniz.

Sinir bozucu bir durum endişelerde normal fakat sakin kalmakta fayda var 7'de 5'e şampiyonuz ki 17/18 yapmış takımdan bahsediyoruz. Odağı motivasyonu aynen devam ettirmek lazım sene sonu hep beraber burada kutlayacağız şampiyonluğu.

çıkar kazanırız sorun yok. galatasaray bu oyunlara gelmez. çok gördük bunları. allahın izniyle ezer geçeriz iki haftaya düğümü çözeriz.

Bu maçı kazasız geçip sonraki hafta pusuya yatmalıyız. Bu kez bizden önce oynayacaklar çünkü. Belki bu kez ters teper yaptıkları.

Başta İcardi olmak üzere, kart sınırındaki oyuncularımız çok dikkatli olmalı, derbi öncesi en ufak harekette kart göstermeye çalışacaklar

Bence İcardi ile oynamamak gerek. Derbi öncesi riske girmemek gerek skoru aldığımız anda İcardi'yi çıkartalım. Karagümrüğe karşı bir zahmet İcardi'siz de kazanalım.

Bence İcardi ile oynamamak gerek. Derbi öncesi riske girmemek gerek skoru aldığımız anda İcardi'yi çıkartalım. Karagümrüğe karşı bir zahmet İcardi'siz de kazanalım.

Kalan maçlarda puan kaybı lüksümüzü kullanmamız gereken maç Bjk maçı Karagümrük değil.Bu maçı alırsak bjk maçından alınacak 1 puan bile şampiyon yapar bizi

Biz maclarimizi kazanalim. 2 ci takim rekor puanla 2ci kalsin banane

Biz bjkye giderken fener sivasa gidiyor
Ts maçlarıda zor , bize gelecekler falan filan
Bizim ne yapıp edip bjkyi tokatlamamiz lazim gerci fbnin sivastan alacagi sonuca göre beraberlik dahi is gorur. Bakalim göreceğiz

Geri
Üst Alt