Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
boey-nelsson-abdül-ade
torreira-sergio
milot-mertens-kerem
zaniolo
torreira-sergio
milot-mertens-kerem
zaniolo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke çıksa kazulet gibi herifbasit mac
cagne maca cıkmazsın umarım dostum
Şu Beşiktaş'ın defansini değerlendirirsek kevgir yaparız.Bu hırsızlara bizim maça kadar puan kaybettirmeyeceklerini düşünürsek sadece tek bir maçta puan kaybı lüksümüz olacak. O da sadece Beşiktaş maçı olabilir. Diğer hiç bir maçta puan kaybetme lüksümüz yok. Maçlara bu bilinçte çıkmalı ve hakemlere fırsat vermemeliyiz. En ufak bir tökezlemede hep birlikte saldıracaklardır bize. Dikkatli olmalıyız.
Bize şansı tutar görürsünKeşke çıksa kazulet gibi herif
Adım bile atamaz. Sadece duran toplara dikkat etmek lazım. Akan oyunda hayalet olurBize şansı tutar görürsün![]()
Zor maç açıkçası çok zor maç. Yani Alanya maçı içinde aynısını söyledik ama orda korkumuz daha çok hakemlerdi. Yoksa Alanya zaten çok kötü gidişatı olan bir takımdı. Ama Karagümrük öyle değil gayet iyi oyu ların ve bize ters gelebilecek kontraya da uygun oyuncuları var. Hiç paniğe kapılmadan gereksiz risk almadan topumuzu oynayıp kazanmalıyız. Ne olursa olsun ligin en iyi kadrosu en iyi teknik direktörü bizde. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun...
Kontraya çıkan belki 1 oyuncusu var başkada yok. Ondada beyin yokZor maç açıkçası çok zor maç. Yani Alanya maçı içinde aynısını söyledik ama orda korkumuz daha çok hakemlerdi. Yoksa Alanya zaten çok kötü gidişatı olan bir takımdı. Ama Karagümrük öyle değil gayet iyi oyu ların ve bize ters gelebilecek kontraya da uygun oyuncuları var. Hiç paniğe kapılmadan gereksiz risk almadan topumuzu oynayıp kazanmalıyız. Ne olursa olsun ligin en iyi kadrosu en iyi teknik direktörü bizde. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun...
Bumac rahat geçer öyle birşey olmayacakBizi katletmeye calisacaklari mac bu. Boey oli kerem icardi sari yedirtecekler, goller penaltilarimiz iptal olacak.
SEZONUN MACI
Benim psikolojime bak sen rahatım benTaraftardaki psikoloji oyunculara da yansırsa işimiz var.
Lobjanidze ve Conley kontraya uygun bence. Özellikle o Lobjanidze yavşağı her maç bize Ronaldo kesiliyor. Gelgelelim ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.Gümrük bize ters gelecek bir takım değil, borini diagne falan kontra atak oyuncuları değiller, bize ters gelen takımlar atletik ve hızlı topculari olan takımlar, kolay maç olur demiyorum ama kesin gol atariz diyorum