⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Tank tüfek neyimiz varsa bam bam bam.

Muhtemelen 4 galibiyet yeterli olur. Hakemler artik utanir ve normal yönetirse rahatlikla yeterli olur.

Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir maçında dağılırız kesin. Ben bu MHK yönetimine güvenmiyorum. Bizim futbolcuların da kupadaki Başakşehir maçındaki oyununa bakınca pek umutla bakamıyoruz. Resmen tüm umudumu kırdı bu MHK yönetimi ve Valencia. Fener'de Valencia'dan başka oynayan yok. Bu maçı da aldıran Valencia. Pedro falan hikaye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim umudum yok artık şampiyon olamayacağız. Umudum kırıldı
Niye? 6 puan öndeyiz, ikili averaj bizde, fikstürümüz daha iyi son maç fenerle içerde oynayacağız. İyi oynuyoruz, hakeme rağmen koyuyoruz dün olduğu gibi. Feneri istediği kadar ittirsinler bu takım seve seve şampiyon bu sene. Sadece garantilediğimiz maçı geciktirebilirler. Fenerliler umutlanmaya devam etsinler, hayal kırıklıkları daha büyük olacak.

şampiyonluk samiyene kalmamalı.inanın kendi sahamızda feneri şampiyon yapar bu satılmış düzen.4 tane bile yeriz ne oldugunu anlamayız..

lale orta hakem kareografisi yapılmalı @ultrAslan

şampiyonluk samiyene kalmamalı.inanın kendi sahamızda feneri şampiyon yapar bu satılmış düzen.4 tane bile yeriz ne oldugunu anlamayız..

Senin yönetim bu şerefsizler hakkında açıklama yapmazsa son maçta bu top oynamayan takımı tabiki Arena’da Şampiyon yaparlar.

Yaw neresi zor atip bitireceksin tak tak tak adamlarin fb macinda ileriye cikacak halleri yoktu resmen. Ilk yaridan fisi cekip rolanti ye almaliyiz

Fener maçlarını izlemeyi bırakalı çok oluyor boşuna sinirlenmiyorum artık bizim için tek önemli olan şey kendi maçlarımız. Biz kazanmaya devam edeceğiz başka yolu yok. Takım ritmini buldu ve oyunumuz tekrar oturdu bu maçtada galibiyeti alacağımızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Senin yönetim bu şerefsizler hakkında açıklama yapmazsa son maçta bu top oynamayan takımı tabiki Arena’da Şampiyon yaparlar.

Yönetim açıklama yapsa be olur? Fener'den mi daha çok tırsıyorlar yoksa bizden mi? Fener'den tabii ki de. Öyle olduğu sürece de Lale Orta gider Male Morta gelir. Düzen değişmez. Fener'den köpek gibi korkuyorlar.

Yapılanlar ortada görüyoruz şikecilerin maçında hakem şikeciler için 11 kez elini cebine götürüyor

Bu maçta hakemi de yenmemiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün maçları fb nin 3 puan gerisindeymiş gibi oynamalıyız. Bunları finale getirecekler belli. Fikstür ve hakemler çok net bir şekilde ayarlı. İşin pis tarafı arenaya onlar avantajlı gelseler ezeriz ancak biz garantilemezsek kaybetmek için çok faktör var

yağlı güreşin ardından biraz şampiyon futbolu izleyelim

Yaw neresi zor atip bitireceksin tak tak tak adamlarin fb macinda ileriye cikacak halleri yoktu resmen. Ilk yaridan fisi cekip rolanti ye almaliyiz

Bu maçı almak önemli değil. Bu maç alınır. Beşiktaş deplasmanında şu düzende kazanabileceğimize inanan varsa elimde son model köprü var satayım 5000 liraya. Ondan sonra da Başakşehir maçı var kendi evimizde. O maç da kupa maçı nasıl olduysa öyle olacak. Yine doğrayacaklar bizi ve maçı Başakşehir'e verecekler. Bugünün diyeti olacak yani Başakşehir için bizim maç. Koskoca Galatasaray'ı Başakşehir'e ödül olarak sunuyorlar göz göre göre.

Geri
Üst Alt