Cem Çelik
Aslan Üye
- 24 Haziran 2009
- 7.701
- 3.723
- 1.918
Hayır. O şekil bi hesap yok.12 puan yetiyor mu şampiyon olmak için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır. O şekil bi hesap yok.12 puan yetiyor mu şampiyon olmak için.
Maça gidemiyorum memlekette olduğum için batı 103 gişe fiyatının bir miktar katında devredilir.
1 miktar katında ne demek yawMaça gidemiyorum memlekette olduğum için batı 103 gişe fiyatının bir miktar katında devredilir.

Alanyada görecektik o kartları 50 kere yazdık, skoru da almıştık. Karagümrüke çıkmayıp temizlenecekti.Şimdi son haftaya kadar hep istim üstünde olacak bu adamlar.Kart sınırında çok kritik oyuncularımız var, skor erken gelirse hemen oyuncu değiştirmek lazım, hadi bu maçı geçtik asıl sorun Başak maçı, derbi illa tansiyonu yüksek olur, o maç sıkıntı
Altında dicektim yav1 miktar katında ne demek yaw![]()
Karagümrük en çok gol atan takımlardan birisi o maçta kart cezasını çekmek riskli bir hamle olabilirAlanyada görecektik o kartları 50 kere yazdık, skoru da almıştık. Karagümrüke çıkmayıp temizlenecekti.Şimdi son haftaya kadar hep istim üstünde olacak bu adamlar.
Karagümrük en çok gol atan takımlardan birisi o maçta kart cezasını çekmek riskli bir hamle olabilir
Maça gidemiyorum memlekette olduğum için batı 103 gişe fiyatının bir miktar katında devredilir.
1 miktar katında ne demek yaw![]()
Tebrikler bir kelimeyle karaborsaci oldunuzAltında dicektim yav
Bunu başka Bir yerde paylaştın mı ?Beyler aranızda tasarımcı ya da o işlerden anlayan var mı ?
Ufak bir işim var yardımcı olursa cok sevinirim
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçtan önce niye her zamanki gibi Motz'luk yapmıyorsun Motz !!!rakip top oynamayı seven, kapanmayı tercih etmeyen, savunması zayıf bir takım.
bence büyük takımlar için tercih edilecek bir rakip.
gerekeni yapmalıyız.
Alanyada görecektik o kartları 50 kere yazdık, skoru da almıştık. Karagümrüke çıkmayıp temizlenecekti.Şimdi son haftaya kadar hep istim üstünde olacak bu adamlar.