⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Aslında biz iyi gidiyoruz, uzun yıllardır finişe 6 puan önde girdiğimizi hatırlamıyorum ama bu şikecilerin sürekli son dk gol bulup takipte olması biraz can sıkıyor.

Bir an önce şampiyon olmak istiyoruz.

Aslında biz iyi gidiyoruz, uzun yıllardır finişe 6 puan önde girdiğimizi hatırlamıyorum ama bu şikecilerin sürekli son dk gol bulup takipte olması biraz can sıkıyor.

Bir an önce şampiyon olmak istiyoruz.

Bu maçı da farklı kazanırsak iyi gaza geliriz

Kart sınırında çok kritik oyuncularımız var, skor erken gelirse hemen oyuncu değiştirmek lazım, hadi bu maçı geçtik asıl sorun Başak maçı, derbi illa tansiyonu yüksek olur, o maç sıkıntı
Alanyada görecektik o kartları 50 kere yazdık, skoru da almıştık. Karagümrüke çıkmayıp temizlenecekti.Şimdi son haftaya kadar hep istim üstünde olacak bu adamlar.

Alanyada görecektik o kartları 50 kere yazdık, skoru da almıştık. Karagümrüke çıkmayıp temizlenecekti.Şimdi son haftaya kadar hep istim üstünde olacak bu adamlar.
Karagümrük en çok gol atan takımlardan birisi o maçta kart cezasını çekmek riskli bir hamle olabilir

Karagümrük en çok gol atan takımlardan birisi o maçta kart cezasını çekmek riskli bir hamle olabilir
1682013132112.webp

Maç sonu olaylar çıkarmalıyız hakemler ayağını denk alsın.

Her maça 3 puan veriyorlar, Karagümrük maçı kesin alman gereken bir maç ama bjk derbisi puan alamasan da kimse birşey demez

Geri
Üst Alt