⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Ceza sinirandaki hiç bir oyuncumuz (Oliveira hariç) oynamasın bu maçta.

Keşke ilk yarıdan hemen skoru alsak da kart sınırında olanları birer birer oyundan çıkarsak.

İlk 11'de oynayıp da sınırda olanların hepsi önemli adamlar, Beşiktaş maçında oynamamaları için hakem müsveddesi elinden ne geliyorsa yapacaktır.

Dikkatli olmazsalar en az iki oyuncuyu cezalı duruma düşürmek için bin takla atacağını tahmin ediyorum.

Keşke ilk yarıdan hemen skoru alsak da kart sınırında olanları birer birer oyundan çıkarsak.

İlk 11'de oynayıp da sınırda olanların hepsi önemli adamlar, Beşiktaş maçında oynamamaları için hakem müsveddesi elinden ne geliyorsa yapacaktır.

Dikkatli olmazsalar en az iki oyuncuyu cezalı duruma düşürmek için bin takla atacağını tahmin ediyorum.
Bence tam tersi beşiktaş maçında sarıları gösterip iç sahadaki başakşehir maçında 3-4 oyuncu aynı anda cezalı duruma düşecek.

Maça gidemiyorum memlekette olduğum için batı 103 gişe fiyatının bir miktar katında devredilir.
1682035563276.webp

Bana pek mantıklı gelmedi, IBB'yi içeride her türlü geçeriz bence cezalı oyuncu olsa bile.
Bakalım artık bu noktaya kadar geldik sahada kim olursa olsun elinden geleni fazlasıyla yapacak. Şu maçı güzel bir skorla geçersek güzel olur ligin boyu ne kadar kısalırsa umutları alt üst olur haftaya beşiktaş'ı yenersek ya da bunlar kalan maçlarda 1 beraberlik vs alırsa zaten lig bitecek.

Bence ibb maçını her türlü eze eze geçeri berbat bir takım ibb

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kart sınırında olan oyuncular var mı ya bundan sonra jk maçı varmış

Kazandığımız her hafta rakip düşünsün. Bizim için önemli olan maçları kayıpsız atlatmak. Fenerbahçe’yi bu kadar desteklemelerine rağmen ve bizi bu kadar al aşağı etmelerine rağmen gerçekten çok iyi gidiyoruz. Son düzlükte hiç şampiyonluk kaybetmedik. Fenerbahçe maçına kalırsa Nonda(İcardi) atar yine şampiyonluk gelir.

Geri
Üst Alt