Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.172
- 7.614
- 2.568
Old lar bilir, kazımın golü var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam tersi beşiktaş maçında sarıları gösterip iç sahadaki başakşehir maçında 3-4 oyuncu aynı anda cezalı duruma düşecek.Keşke ilk yarıdan hemen skoru alsak da kart sınırında olanları birer birer oyundan çıkarsak.
İlk 11'de oynayıp da sınırda olanların hepsi önemli adamlar, Beşiktaş maçında oynamamaları için hakem müsveddesi elinden ne geliyorsa yapacaktır.
Dikkatli olmazsalar en az iki oyuncuyu cezalı duruma düşürmek için bin takla atacağını tahmin ediyorum.
Maça gidemiyorum memlekette olduğum için batı 103 gişe fiyatının bir miktar katında devredilir.
Bana pek mantıklı gelmedi, IBB'yi içeride her türlü geçeriz bence cezalı oyuncu olsa bile.Bence tam tersi beşiktaş maçında sarıları gösterip iç sahadaki başakşehir maçında 3-4 oyuncu aynı anda cezalı duruma düşecek.
Bakalım artık bu noktaya kadar geldik sahada kim olursa olsun elinden geleni fazlasıyla yapacak. Şu maçı güzel bir skorla geçersek güzel olur ligin boyu ne kadar kısalırsa umutları alt üst olur haftaya beşiktaş'ı yenersek ya da bunlar kalan maçlarda 1 beraberlik vs alırsa zaten lig bitecek.Bana pek mantıklı gelmedi, IBB'yi içeride her türlü geçeriz bence cezalı oyuncu olsa bile.
Ankaragucu ligde kalmayi garantileyecek o zamana kadar.Gümrük çok gol yiyen bir takım, benim en korktuğum maç Ankaragücü maci
Gümrük çok gol yiyen bir takım, benim en korktuğum maç Ankaragücü maci
Keşke ilk yarıdan hemen skoru alsak da kart sınırında olanları birer birer oyundan çıkarsak.
İlk 11'de oynayıp da sınırda olanların hepsi önemli adamlar, Beşiktaş maçında oynamamaları için hakem müsveddesi elinden ne geliyorsa yapacaktır.
Dikkatli olmazsalar en az iki oyuncuyu cezalı duruma düşürmek için bin takla atacağını tahmin ediyorum.
Ewt Bayarslan olmuş. Fb'ye de Başak maçı için Kadir Sağlam demiştim. Ankara maçına vermişlerMaçın hakemi Volkan Bayarslan olur. Alternatif Ümit Öztürk.
Ewt Bayarslan olmuş. Fb'ye de Başak maçı için Kadir Sağlam demiştim. Ankara maçına vermişler
İcardi, Kerem, Sergio, BoeyKart sınırında olan oyuncular var mı ya bundan sonra jk maçı varmış
icardi kerem boey ve sergio diye biliyorumKart sınırında olan oyuncular var mı ya bundan sonra jk maçı varmış
Bu adam nasıl hâlâ Muslera ile yaşıt olabiliyor heaOld lar bilir, kazımın golü var