⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

fb, başakı son dakikada yenince onun siniriyle biraz umutsuz konuştum maç sonu ama şimdi mantıklı konuşursak bizim şampiyon olmamamız mümkün değil ya. son haftaya şampiyon çıkarız derbiye en olmadı yeneriz de şampiyon oluruz. bence bizi durduracak takım yok belki bjk derbi deplasmanı ama bjk kim lan!

fenere oynadıkları rezil topu unutmadık. öyle oynarlarsa en az 7 atarız.

ama nasıl oynayacaklarını biliyoruz.

diagne'nin oynaması avantaj olur bizim için.

fb, başakı son dakikada yenince onun siniriyle biraz umutsuz konuştum maç sonu ama şimdi mantıklı konuşursak bizim şampiyon olmamamız mümkün değil ya. son haftaya şampiyon çıkarız derbiye en olmadı yeneriz de şampiyon oluruz. bence bizi durduracak takım yok belki bjk derbi deplasmanı ama bjk kim lan!
Paranoyak yaptılar bizi ya sinirimizi bozmak için ne lazımsa yaptılar. Hala üste çıkıyorlar hakkımız yeniyor diye inanılır gibi değil.

fener'in verilmeyen penaltısına rağmen geriden gelerek yendiği bi takıma bi de rakip kalecisiz oynarken puan vermeyiz diye temenni ediyorum

Sergio, Boey pozisyon icabı alabilir de Kerem ile Icardi saçmalamadıkları sürece kartsız geçerler zaten.

20-21 deki Kayseri maçına benziyor, o maçta da Lung yoktu diye hatırlıyorum kalede yedeğin yedeği vardı, Kayseri 10 kişi kalmıştı sayisiz gol kaçırıp 1-1 bitirmiştik şampiyonluğu vermiştik. O yüzden ihtiyatlı konuşalım 1-0 olsun bizim olsun bu saatten sonra.

İcardo idman fotolarında yok

20-21 deki Kayseri maçına benziyor, o maçta da Lung yoktu diye hatırlıyorum kalede yedeğin yedeği vardı, Kayseri 10 kişi kalmıştı sayisiz gol kaçırıp 1-1 bitirmiştik şampiyonluğu vermiştik. O yüzden ihtiyatlı konuşalım 1-0 olsun bizim olsun bu saatten sonra.
Lung sakatlandı maçta yerine ismail çipe girdi 2.yarı... ve 1-1 den sonra 40 dakika 10 kişi oynayan ve kalesinde çipe nin olduğu takıma gol atamadık.

Geri
Üst Alt