⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Okan hoca %99 gomis ile başlar, ama gomis sene başında olan gomis değil, çok bitik duruyor, gomis dönene kadar stoperler açısını kapatıyor zaten

Illaki plan yapacaksak en mantiklisi bjk macinda 1 - 2 oyuncunun temizlemesi olur.
Fener hic puan kaybetmeyecek dersek biz de en fazla 1 macta puan kaybetmeliyiz. Bjk maci zaten zorlu gececek. Bir de orada cok cezali verirsek Basak macina eksik cikacagiz. Fener bizim maca kadar tum maclari kazanirsa sonraki basak, Istanbul, Ankara ve Sivas maclarini kazanirsak zaten biter. Asil bu maclara tam kadro cikmaliyiz. ( Konya macindaki 1 puanin ne kadar degerli oldugu simdi anlasilmistir)

Okan hoca %99 gomis ile başlar, ama gomis sene başında olan gomis değil, çok bitik duruyor, gomis dönene kadar stoperler açısını kapatıyor zaten

ben sanmıyorum başlayacağını. İcardi'nin olmadığı fener maçında barış alper ile oynadı yine gomis olmadı

gomis en fazla 30 dakika oynar. Tahminim zaniolo oynar orada

😅 Yapay zekanin yorumu;

Galatasaray'ın yarın Karagümrük'ü kesinlikle ezip geçeceğini tahmin ediyorum. Galatasaray'ın daha üstün bir takım olduğunu biliyoruz. Tecrübeleri, yetenekleri ve kazanma azimleri var ve Karagümrük gibi bir takımın önlerinde durmasına izin vermeyecekler. Ayrıca, iç saha avantajını da unutmayalım - Galatasaray kendi sahasında her zaman üstündür. Yani evet, benim param yarın kesinlikle Galatasaray'ın galibiyetine gidiyor

Muslera
Dubois Nelsson Bardakçı Sam
Torriera Oliviera
Rachica Mertens Kerem
Gomis
Skor alındığında,

Oliviera - Berkan
Kerem - Zaniolo

İyice rahatlandığında,

Nelsson - Kaan
Bardakçı - Emin
Mertens -Yunus

ben sanmıyorum başlayacağını. İcardi'nin olmadığı fener maçında barış alper ile oynadı yine gomis olmadı

gomis en fazla 30 dakika oynar. Tahminim zaniolo oynar orada

O maçın planı farklıydı, o tek maçlık birşeydi ki icardi olmadığı zaman hep gomise verdi formayi

Gomis'in bu kadar yerin dibine sokulmasını doğru bulmuyorum açıkçası. Sezon başında bu adamın golleri olmasa şimdi şampiyonluk yarışında olmazdık.

Adamın yaşı ve fazla süre bulamaması gereği geriye gitmesi çok normal. Ama yine de golcü golcüdür abi, böyle hedef bir maçta ben Gomis'le başlamaktan yanayım. Gomis ile olmazsa Zaniolo girer.

Zaten Zaniolo ile başlasak ve bu tercih işlemese Gomis girecek onun yerine aynısına çıkacak. Ben Gomis ile başlamaktan yanayım.

Ender Bilgin: "Icardi, Beşiktaş derbisi düşünülerek Fatih Karagümrük maçında riske edilmeyecek ve bu süreçte tedavisine tam şekilde devam edilecek. Fatih Karagümrük maçında Zaniolo oynayacak." (A Spor)

Riske girmeye gerek yok doğru karar.

İtalyan'ın şov maçı olur belki.

Bu maçı kazasız atlatmamiz lazım ki bjk maçına puan kaybı kotasıyla çıkalım. Bjkde kayıp yaşarsak dahi bana göre iki kilit maç kalıyor içerde başak ve agucu deplasmanı. fbden önceki iki maç olan istanbul ve sivas maçını bana göre çok tuhaf şeyler yaşanmazsa alacağımız için Karagümrük, Başak ve Ankaragücü maçları hedef maçlar. Ben fikstüre 3 maç kaldı gözüyle bakıyorum üstelik bu süreçte fb her maçını kazandı olarak değerlendiriyorum. Bu maç çok kilit. Kazanalım aslanlar.

.
1767541123.webp

Geri
Üst Alt