⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Yarın fenev 3 puan o nedenle 2 puan indi puan farkı. Bu yüzden diyorum Konya deplasmanında da hoca hatasıyla 1 puandan olmuştuk. Bugünde 2 puandan

Geçmiş geçmişte kalır musleraya hizmetlerinden dolayı teşekkür edip sezon sonu yollar ayrılmalı futbolda duygusallığa yer yok.

En güvendiğimiz Adamlar bu maçın verilmesinden sorumlu maalesef...
Istediğiniz kadar zorla itelenen fb yi konuşun... Beinsportsun istediği oluyor bu ligde...

Haftaya Beşiktaş yener bizi puan farkı 1’e iner geçmiş olsun
Ya velev ki indi hatta arttırıyorum arada bir takım da yendi -2 puanla hatta -3 puanla girdik son maça. Son maç TTArena’da Fener’i yener, yine şampiyon olursun.

Bu inançsızlık nereden geldi anlamıyorum ki sanki loser fener taraftarısınız. Kaç puan öndesiniz, rakiple son maç evde oynayacağız ama eliniz ayağınız titriyor. Utanın…

Sezon benim nezdimde bitmiştir kusura bakmayın ama şikecilere bir şekilde maçı veriyorlar hata yaptırmazlar haftaya da puan kaybederiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın acil gol ihtiyacı olduğunda 35 kişi rakip ceza sahasında beklemenin mantığı ne tam olarak? Çok adam ile oraya yığılınca gol mü veriyorlar? Lucas almış topu 2 dakika pas atacak adam aradı, geri kalan herkes put gibi dikilmiş ceza sahasında bekliyor, Nelsson dayanamayıp sağdan bindirdi de faul aldı. Bunları çalışmamız gerekiyor, lig bitiyor, bu tip maçlar yaşarız daha.

Penaltı bu maçta denenmez kafasız herif, Beşiktaş maçını alıp affettir kendini.

Geri
Üst Alt