⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Açık konuşayım bir daha böyle kritik bi maç öncesinde 7atarız 6atarız diyen olursa direkt söverim. Akıllanmadınız gitti ya. Nerde ulan öyle maç oynanmadan kazanmak?

Zaniolo forvet filan bunlar bizim ligde işlemez. Gomis Dedeme ağrı kesici verip sahaya süreceklerdi. İkinci yarı İcardi'yi sokup ileriyi ikileyecektik. Maçı katleden apaçık şekilde net Muslera'dır bu arada. ilk golü tutabilirdi. Diğer 2 golde de pozisyon hediye edip o noktaya getiren yine kendisi.

Sampiyonluk gitti diyenler bir cikin hava alin abi, bu ne ya. Gercekten inanmayan otobuse binmesin!. Bu takim kac puan geriden gelip lider oldu. Kaldi ki puan farki hala 2 mac. Keske kazansaydik da daha rahat olsaydik son haftalar ama bu takim seve seve sampiyon olacak, hemde hakemlere ragmen olacak!!

Rakipler çözmüş okan hoca bi sen çözemedin ya. Herkes altın bulmuş gibi adekugbenin arkasını oyuyor.

İşte bu şampiyonluk kaçarsa hep kadromuz yeterlicilerden dolayı kaçacak..
Rezalet bir oyun vardı sahada ama bazılarına göre muhteşem.yok pozisyonu girmişsiz yok penaltı.ulan 3-3 bitti 3-3 ..

Karagümrrük rezalet bir takım heleki defansları evlere şenlik.
İnşallah bu şerefsiz ortamda namussuz şikecilere şampiyonluğu vermezsiniz yoksa alayınız defolup gidin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vur kodumun topuna saçma sapan penalti atıyoruz ya. Olivieranin penalti da bok gibiydi

Benim anlamadigim magdem Icardi bir sekil oynayabiliyordu neden ilk 11'e almadin? Riske sokulmadi ehh peki ikinci yari 60' da alinca riske girmiyormu? Ilk yarida garantileyecektin maci. Ilk yari bittiginde duruma göre ya oynat yada al baska birini oyuna. Macin böyle bitmesi ayrica laubalikten dolayi. Maci aliriz havasi nasil olsa kafasi.

Yav siz fenerli misiniz yoksa kafayı mı yediniz son maç eşit puanla girsek şampiyonluk gitti diyeceksiniz. Son kazandığımız şampiyonluk da son maça kalmadı mı? Alanyada aldığımız galibiyetin avantajını kaybettik sadece. Son maça bıraktıracaklar bi şekilde o kadar belli ki ama ne yapsalar da engel olamayacaklar şampiyon olacağız!

Fenerli falan değiliz. Sadece kimsenin Fenerle eşit puanda gireceğine inancı kalmadı. Benim deprem sonrası fikrim bu yöndeydi. Keşke haklı çıkmasaydım. Valencia'ya ve hakemlere rakipler önlem alamadığı müddetçe Fener puan kaybetmez. Sadece şu maçın Kadıköy'de olduğunu düşün. Fenerbahçe 80'den sonra o maçı öldüre öldüre alırdı. Lanet olsun ya ben bıktım cidden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın yıldızları;

Muslera
Adekugbe
Abdulkerim
Nelsson
Lobanidze
Diagne

arkadaş yıllarca topu belkide dünyada en iyi oyuna sokan kaleci tafferelle çalıştın 12 yıldır bizdesin senin ben degajlarına sıçayım muslere.Bu maçın veren 2 oyuncu var biri muslera denen degaj özürlü ile o laubali penaltıyı atan icardi.REzil oynayan mertens ve zaniola da var ama başrölde muslere ve icardi

Umudunuz ne çabuk kırılıyor arkadaş, tamam aşırı sinir bozucu bir maç oldu ama şampiyonluk gitti demek için de aşırı karamsar olmak gerekli. Biraz sakin olun lütfen, umutsuzluk pompalamaya gerek yok. Kağıt üstünde ikili averajla birlikte 8 puanlık fark var, yarın onlar kazansa bile 5 puan fark var. Her zaman dediğim gibi böyle bocalanmış maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Yarın gider Fener yenilir, buradan gelen 1 puana sevinir, farkı açabilecekken giden 2 puana üzülür şampiyonluk şarkısını alevlendirirsin. Yarın için bir umudum yok ama bu kadar karalara bağlanacak bir senaryo da yok ortada.

ligin liderisin, şampiyon olacan falan

2 penaltı kazanıyorsun kendi sahanda, o maçta da puan kaybediyorsun

:) :) :) :) :) :)

Karagümrük ilk defa bu şekil oynadı rakip kim olursa olsun çıkar topunu oynardı bunlar bu maç ilginç şekilde deli gibi otobüs çektiler kendi kalelerine. Mamalandıklarını çok belli ettiler.

Geri
Üst Alt