⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

penaltı gol olsa kazanabilir miydik ? evet

ama bence ikinci yarıda kötü oynadık
iki fırsat var.
biri karambolden gelişen penaltı. ortada pozisyon yokken oldu. rashica karanlığın içine dalmıştı. diğeri de 3-3 yapan gol ki 80. dakikada geldi
boey'in golü haricinde hiç bir şey üretemedik koca ikinci yarıda
2-3 olunca çok daha büyük bir reaksiyon beklerdim. rakibi çıkarmayan bir takım görürüz sanmıştım.

İcardi’nin girmesi takımın bütün dengesini bozdu.
Penaltıyı atamaması laubalilikten başka bir şey değil.
Yoksa çok rahat alacağımız maçtı.

rakip bir şey oynamadı ilk dakika öne geçiyorsun adamlar maçı bırakıyor pozisyon buluyorsun ama atamıyorsun sonra saçmalamaya başlıyorsun. kendi kendimize puan kaybettik.

Yönetim uyumaya devam etsin.Şampiyonluğun gitmesi artık an meselesi.Al işte,şanssız bir maç geçirdin ve evinde verdin puanı.Fenerbahçe'nin bu şanssızlıkları yaşamasına müsade etmiyorlar.Futbolda hiçbir şeyin garantisi yok.Klişe cümlelerle,Mayıslar bizimdirlerle falan olmaz bu iş.Şimdi çıkıp her yeri yık istersen, bütün hava bitti.

İlk yarı 5-6 atacağımız maçtı ya. Çok fırsat kaçırdık. Zanilo sıçtı bıraktı.

Beraberliği yakaladıktan sonra fbnin 17 dk süresi olsaydı vura kıra öldüre öldüre kazanırdı o maçı. Kendimizi kandırmayalım, bizim takım taaa en baştan laubali ve dengesizdi.

Herkes bjk maci bjk maci diyip duruyordu. Al böyle puan kaybedersin iste

fener biz hariç bütün maçlarını alacak bu görüşünüzün değişmesi için hakemlerin daha ne yapması gerekiyor bilmiyorum. Hakemlerin herhalde fener formasıyla çıkarsa belki görüşünüz değişir.
fenerbahcenin bütün maclarini almasi imkansiz bence renkdasim müsterih olun

Şampiyonluğu verdiysek bu maçla verdik hakem deme hakkımızda yok ,rezilligimizle maç verdik

Maçta hakemlik bir şey yok hatta ilk defa bir şey yok hakemlik çok şaşırdım açıkçası. Çıkıp kazanacaz bu maçtan sonra artık.

Geri
Üst Alt