⚽ SL 22/23 H:31 | Galatasaray 3-3 Karagümrük | MS | 23 Nisan

Son 15 dakika topu rakip defansa şişireceğimize ceza sahasına ortadan ara paslarla girmeya çalışsak daha verimli olurdu.

Taraftarın böyle stres yapmasının nedeni fbnin ittire kaktıra kazanıp devam etmesi ittirildikleri bütün maçları geçtim sadece geçen maç uzatmada atıp yenmeseler bugünkü puan kaybımız kimsenin umurunda olmazdı psikoloji çok önemli takımın dağılmaması lazım bir yerde takılacaktık bjk olabilirdi gümrük oldu hiçbir şey kaybetmedik sakin olup yola devam etmeliyiz fb de her maçını kazanacak değil

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar gevşekliğe gerek var mıydı bilmiyorum, lig ne kadar leş bir lig olsa da kesinlikle laubali olmak gerekmiyor. Ciddi bir şekilde hazırlanıp, adam gibi mücadele ederseniz zaten silindir gibi geçersiniz

Eski oyuncularımızın olduğu takımlardan nefret ediyorum. Tarihimiz boyunca zorluk çıkardılar bize.

Yalı Koç'un bütün hayalleri gerçek oluyor ama işin trajik yani hakemler sayesinde değil ellerimizle sunuyoruz

Yav icardi kaç tane maç aldı, canı sağolsun yani ne diyeyim, zaten golü de sonra bulduk, olur böyle maçlar sorun değil de, önemli olan derbi ve Başak maçı
İnsanlar laubaliliğe kızıyor kardeş. O penaltı o dakikada öyle kullanılmaz. Kaleciyi de sokarsın kaleye.

Yahu ne kadar gamlı baykuş var forumda anlamıyorum.. Biz Galatasaray iz arkadaşlar. 42 yaşımdayım, daha ben güle oynaya şampiyonluk yaşadığımız bı sezon hatırlamıyorum.

Bu klüpte hocalar değişir, oyuncular değişir lakin bu camianın dinamikleri, huyu değişmez.. şikeci Loser takımla bizi kıyaslamayın, son haftalarda şampiyonluk vermek bizim genlerimizde yok bunu iyi sokun kafanıza...

Velevki haftayada puan bıraktık, kalan maçlarda koyar geçeriz rahat olun...
Bu takım, Gerets ile yardımcı Cevat hocayla kupaya uzandı.

Galatasaray Pirana gibidir canlar, kan kokusunu aldimmi bırakmaz daha. Rahat olun

2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnsanlar laubaliliğe kızıyor kardeş. O penaltı o dakikada öyle kullanılmaz. Kaleciyi de sokarsın kaleye.

Yav olabilir hocam, bende kızdım da, yapacak bise yok, penaltı kaçıyor, belki o ona daha garanti geldi,atsaydi da değişmezdi çünkü golü artık zaten

oliveira portoda bir sezonda 10 tane penaltı golü yapmış. o kullansın artık hocaya ders olur umarım

Haftaya bjk maçında maglubiyet kredimiz vardı. Şimdi en kötü beraberlik almamız gerekecek. Tabi fikstürümüzde bence zor. Bilemiyorum altan

Son düzenleme:
Sakin olun. Fb'ye bizim mactan once puan kaybettirmezler. Bu durumda Fb macina onde girebilmek icin onumuzdeki 5 macta en az 11 puan almamiz gerekiyor. Rahat aliriz.

Takım iyi oynadı saçma sapan goller yedik. Ya bu guardiola denen heriften sonra bir lanet çıktı kaleciler stoperler pas yapıyor. yapmayacak abi. topu uzun oynayacaksın. bedavaya gol yediğimiz kaçıncı maç hatırlamıyorum. kısa pas atınca aferin mi diyeceğiz madalya mı takacağız.

Geri
Üst Alt