Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Ulan ilk defa fenerden sonra oynadık, o hafta da yenildik. Şansına sokayım.
Haftayada onlar pazar bi ptesi oynuyoruz. Sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan ilk defa fenerden sonra oynadık, o hafta da yenildik. Şansına sokayım.
1 -0 yenilirsin yendiğin maçlarda 4 atarsın saçma olmuş hesabınO hesap yanlış. Puanlar kafa kafaya olabilmesi için senden averaj eksilecek onlara artı yazacak, bir de 3 yersen evinde, genel averajda öne geçiyorlar.
Hakemlik birşey yoktu bence
konsantrasyonlu garip garip twitleri atmayin diye kac kez yazdim forumda. konsantrasyonlu halimiz buysa vay halimize. kendi kendimize gol yiyoruz.3.buyukleri sevindirdik hersene olduğu gibi
aynen öyle renktaş haftalardır dikkatimi çekiyor devamlı kilit pas, ara pas sevdası hani gol atarız bu şekilde yine eyvallah diyecemde golde bulamamışız neyin ısrarı bu anlamıyorum. Okan hoca bunları görüpte uyarmıyorsa sıkıntıAynen ya sanki pirlo kendisi, sürekli ara pası atıyor kendisi pasa koşmayı öğrenmeli yetenekleri var ama sürekli ara pası kilit pas atacak oyuncu değil
Baron gelecek haftalar için görüşün nedir
Ben başak maçında puan bırakır şampiyonluğu veririz diyorum
Bi tarafımızı yırttık burda 8-10 numara alın diye. En azından 8 numara mutlaka alınmalıydıHala değişiklikleri konuşuyorlar.yok şu girseymişde yok şu çıksaymışda..Eğer biz bu şampiyonluğu kaçırırsak en büyük sebebi devre arasında orta sahaya hamle yapmadığımızdan olacakdır.
Oli-mertens ikilisi bizden olmayacak diye bas bas bağırıyordu.ama iş bilmez yönetim ,okan buruk ve tarafta görmedi bunu..
Değişikliklerde istediğin olasılığı dene birşey değişmez..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdiye kadar gayette güzel oynuyorduk, özellikle derbileri. Bu maçta da bireysel hatalar bitirdi bizi ki zaten kesin gözüyle baktığımız bir maç değildi ki.