⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Okan bastan beri yanlış tercihti. En büyük hataydı. İyi niyet filan onlar umrumda degil. Bu futbolcular ile böyle futbolu bende oynatırım. Yabancı düzgün bir td alacaktık

Maç öncesi iddialıydık çünkü takımımıza güveniyoruz hayal kırıklığı yaşadık

Artık olan oldu neticede hakkıyla kazanan bir rakip vardı karşımızda, iyi değildik

Kafaları toplayıp acilen kalan 5 maça odaklanmamız ve bu takıma güvenmeye devam etmemiz gerekiyor

Buralara kadar bu takım getirdi sonunu getirecek olanda onlar

Lider Galatasaray

Buraya kadar getiren de bu takim ve hocaydi burdan sonra sampiyon yapacak da ayni kisiler. Sakin kalmakta fayda var
Valla hoca değil futbolcular bence. Bu kadro kendi oynasa yine bu puanı alırdı. Benim anlamadığım bu kadroyu böyle kagni gibi oynatmak ciddi başarı. Her devre 2-3 maç iyi oynuyoruz gerisi kabız oyunla zar zor. Takım ne yaptıysa kalitesi ile yapti.

Yani şu maçın ilk 30 dakikasindaki oyun ve icardi'nin klas golü sonrasi 1-0'lık üstünlükleri sonra, bu hale gelmesi inanılır gibi değil.

Bjk'de bir kac tane bireysel oyuncu dışında bir bok yok, ne yaptıysak kendimiz yaptık.

İlk yarı tek pozisyon verdik. Adekugbe tarafından bir orta ve Cenk'in kafası.

İlk yarıda Segio/Mertens'in aynı anda sahada olması, orta sahada zayıf kalıyor ve Adekugbe tarafi alarm veriyordu.

Hoca şu iki durumu çözse iş bitecekti.

İkinci yarıya Sergio/Mertens'den birini çıkarıp, orta sahaya Berkan takviyesi ile başlayıp, Adekugbe-Dubois ile başlasak yemin ediyorum en kötü beraberlik alırdık.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında yediğimiz baskı tamamen Adekugbe tarafından oldu. Adam ne savunmada ne hücumda yok.

1 korner golü
1 pozisyon yokken bireysel hata
Adekugbe tarafından baskı

Maçın özeti bu.

Gerçekten yazık oldu. Ben bu maça 0 yazmıştım zaten sorun yok. Önümüzdeki 3 maç 9 puan bizi şampiyon yapar.

Şimdi konsantre olma ve toparlanma zamanı.

Hatta mac 2-1 olduktan sonra, 75-90 arası bayağı Bjk ceza sahasına girdik. Orada son dokunuşları yapsak yine 2-2'yi bulabilirdik.

Fener yine kendi sonunu hazırlıyor tıpkı 11/12 sezonunda olduğu gibi

Son maça kalırsa çok üzülecekler

Sıkıntı yok zaten. Şampiyon olacağız, ama önümüzdeki sezon için eksikler tabak gibi ortada.

8 gün bir an önce geçmeli

Kötü günde de Galatasaray

4 yıldır lime lime burnumuzdan getiren

Başkanı
Yayıncısı
Hakemi
MHK
TFF
Basını (Turgay Demir, Güntekin, LÜE gibi)

Kim varsa hepsini mosmor etmezsek bize de yazıklar olsun

Her şeye rağmen İNADINA sarı-kırmızı şampiyon ulan.

Başıma biraz ağrı girdi ama çok üzülmedim. Ülke gündemi böyleyken futbola uzulesi gelmiyor insanin

Okan hocanın lafı geçiyorsa bir sonraki hafta kessin bakalım muslerayı. Zaniolo veya herhangi bir topçu bi top kaybettimi ertesi hafta kesik yiyor, bakalım gücü çapı yetecek mi muslerayı kesmeye. son 2 maçta puan kaybının nedeni net musleradır

Geri
Üst Alt