Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.827
- 5.643
- 633
Okan bastan beri yanlış tercihti. En büyük hataydı. İyi niyet filan onlar umrumda degil. Bu futbolcular ile böyle futbolu bende oynatırım. Yabancı düzgün bir td alacaktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berbat falan oynamadık gidin bir daha izleyin ilk yarı gayet iyiydikBerbat oynadık.
Bir maç fazla oyniycaz aldığımız takdirde 3 puan farkHükmen galibiyetler hesaplandığında puan durumu:
73 puan - Galatasaray (31 maç)
73 puan - Fenerbahçe (32 maç)
68 puan - Beşiktaş (32 maç)
Valla hoca değil futbolcular bence. Bu kadro kendi oynasa yine bu puanı alırdı. Benim anlamadığım bu kadroyu böyle kagni gibi oynatmak ciddi başarı. Her devre 2-3 maç iyi oynuyoruz gerisi kabız oyunla zar zor. Takım ne yaptıysa kalitesi ile yapti.Buraya kadar getiren de bu takim ve hocaydi burdan sonra sampiyon yapacak da ayni kisiler. Sakin kalmakta fayda var
Yani şu maçın ilk 30 dakikasindaki oyun ve icardi'nin klas golü sonrasi 1-0'lık üstünlükleri sonra, bu hale gelmesi inanılır gibi değil.
Bjk'de bir kac tane bireysel oyuncu dışında bir bok yok, ne yaptıysak kendimiz yaptık.
İlk yarı tek pozisyon verdik. Adekugbe tarafından bir orta ve Cenk'in kafası.
İlk yarıda Segio/Mertens'in aynı anda sahada olması, orta sahada zayıf kalıyor ve Adekugbe tarafi alarm veriyordu.
Hoca şu iki durumu çözse iş bitecekti.
İkinci yarıya Sergio/Mertens'den birini çıkarıp, orta sahaya Berkan takviyesi ile başlayıp, Adekugbe-Dubois ile başlasak yemin ediyorum en kötü beraberlik alırdık.
İkinci yarının ilk 15 dakikasında yediğimiz baskı tamamen Adekugbe tarafından oldu. Adam ne savunmada ne hücumda yok.
1 korner golü
1 pozisyon yokken bireysel hata
Adekugbe tarafından baskı
Maçın özeti bu.
Gerçekten yazık oldu. Ben bu maça 0 yazmıştım zaten sorun yok. Önümüzdeki 3 maç 9 puan bizi şampiyon yapar.
Şimdi konsantre olma ve toparlanma zamanı.
jesus gibi miOkan bastan beri yanlış tercihti. En büyük hataydı. İyi niyet filan onlar umrumda degil. Bu futbolcular ile böyle futbolu bende oynatırım. Yabancı düzgün bir td alacaktık
Dünyadaki tek yabancı hoca jesus mu? Vizyonsuzmuyuz biz?jesus gibi mi