⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Valla hoca değil futbolcular bence. Bu kadro kendi oynasa yine bu puanı alırdı. Benim anlamadığım bu kadroyu böyle kagni gibi oynatmak ciddi başarı. Her devre 2-3 maç iyi oynuyoruz gerisi kabız oyunla zar zor. Takım ne yaptıysa kalitesi ile yapti.
Dogru kadro cikarmak da hoca becerisidir. Tabi hoca cogu macta kötu mudahaleler ile maci verdi ama yapacak birsey yok. Şurda kalmis 5 mac. Sonuna kadar arkalarinda olacaz

Icardı ve torrera haricinde kadromuz rakiplerden çok da iyi değildi her zaman, gaza gelip abarttık. Okan üst düzey bi takım hocası olamaz. 2.gol göz göre göre geldi. Kaçıncı öne geçip de puan kaybettiğimiz maç yav.

Bu kadar basit reis…
Evet bu namussuz ortamda silke silke şampiyon olacağız..olmak zorundayız.

Ama ulan çıldıracam her anlamda bu şerefsizlerden üstünken neden bunlarla sidik yarıştırmak zorunda kalıyoruz..
Arkadaş neden şu transferdeki çapsızlığı her sene her sene yapıyoruz..
Yahu bu forma bu winner yapımız varken bunları eze eze yenerek şampiyon olma ihtimali varken neden neden şu planlama işini transfer işini tam olarak beceremiyoruz.
Örnek Kurmayın arkadaş isim isim iyi olabiliri ama oli-mertens orta sahası kurulmaz arkadaş kurulmaz.Arkadaki stoperlerde ağır olunca zaten sol bek yok ondan sonra böyle kıvranıyoruz.bunu nasıl göremez bir teknik adam .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru kadro cikarmak da hoca becerisidir. Tabi hoca cogu macta kötu mudahaleler ile maci verdi ama yapacak birsey yok. Şurda kalmis 5 mac. Sonuna kadar arkalarinda olacaz
Öyle ama sene sonu Okan hoca ile olmaz. Ben lig başından beri oynattığı topu hiç beğenmiyorum. Şu kadro gerçekten nasıl böyle oynuyo anlamak imkansız. Yabancı mümkünse disiplinli bir hoca olması lazım.

Koca sezonun 2. Yarısında zaniolo hiç fark yaratamadı, katkı veremedi. Bu adamdan ümidi kestiler de o yüzden mi kolayca aldık diye düşünmeye başladım.

3-4 maçtır dökülen Oliviera'yı görmeyerek onu ve Adekugbe'yi 11 başlatan hocaya yazar mağlubiyet. Hatta geçen haftaki puan kaybı da ona yazar. Oliviera'ya 3 senelik sözleşme vererek hata ettik. FEna elimizde patlayacak.
Bu maçta birçok renktaşımın düşündüğü gibi Dubios-Berkan ikilisiyle başlasaydık çok rahat kazanırdık. Boş yere zora soktuk şampiyonluğu.

Sakin olun ya. Fener maçına kadar 4 maç kaldı. Fenerin tüm maçları kazandığı bizim 2 g 2 yenilgi aldığımız senaryoda bile fenere koyup şampiyon oluyoruz. Bizim camianın en önemli özelliği bu kadar panik yapmaması ama özellikle son 1 aydır inanılmaz bi stres görüyorum camiada hiç hayırlı değil bu.

Maç nasıldı nasıl oynadık izleyemedim maçı ? Başakşehir maçı ne olur ?
Taktiksel olarak yenildik.Şenol Efendi oyunumuzu çözmüş.Orta alanda 3 koşan adamla Oliviera ve Mertens'i bire bir oynattı,top aldırmadı.Guclu olduğumuz sağ kanada da yine karşılarken Gedson'u çekip oyunun sol kanattan oynanmasını sağladı.Orada da Adekugbe ve Kerem sürekli pas hatası yaptı,Debous girince oyun oturdu ancak bu sefer de Kerem başta olmak üzere final paslarını atamadık.Öne geçtiğimiz maçta boy ortalamasının kısa olması, Muslera'nın her zaman ki hatası ve Okan Hoca 'nin değişikliklerde geç kalması nedeniyle basit bir yenilgi aldık.Gedson da ayni anda hem orta saha hem kanat hem de hücumda forvet arkası oynayarak 3 kişilik oynadı ve aradaki farkı yarattı.

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş..

Bunlarınki de o hesap..

Bok olcaklar şampiyon..

Gülün geçin

Tvlerde sosyal medyada algı yapılıyor cahil tipler tarafından
Sakın izlemeyin

Bizi aşağı çekmeye çalıştıkları belli

Oyuna gelmeyip şampiyon olacağız

Her şeyi geçtim, bu maçı kazansa şampiyon olacak takım 1 isabetli şutta mı kalır. Demek ki takım formsuz ve güçsüz, zaten sezon başından beri güçsüzdü fizik olarak. Bu da hocaya yazar.

Benim anlamadığım ben kadro olarakda oyun olarakda çok eleştiren bir taraftarım.Ve doğru yaptığımı düşünüyorum.çünkü gerçekten kötü oynadığımız maç çok fazla.

Şimdi bakıyorum daha düne kadar takımı çok fazla övenler şanpiyonlul gitti falan diyor.hatta küme düşme hattındaki yo ankara yok istanbul vs oynayacağız diyor.

Yahu biz bjkyi yenseydikde bu takımları çok rahatmı yenecektik.o zamanda puan kaybı ihtimali olacaktı.
Yani bir maçda inanılmaz uç yorumlar yapılıyor.

Kalan maçlarda okan kaleye dubouis sol beke Berkan orta sahaya Zaniolo 10 numaraya geçmeli yoksa bu zorlu fikstürden mümkün değil çıkamayız biz

Fbnin son dakika golleriyle kazandığı maçlar üzerine hakem ittirmeleri malesef takımda da taraftarda da paniğe neden olmuş basaksehir maçını kazanıp panik halini üzerimizden atmalıyız ipler hâlâ elimizde kendi kendimize hatalar yapmazsak bu ligdeki herkesi yenecegimizi gösterdik zaten herkes sakin olmalı

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt