⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Bu macla ilgisi yok.ama bu sefer sampiyonluk verecekmisiz gibi hissediyorum.

Dün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an

Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor
son mac evinde nasi 3 yiyosun renktas aklinizi mi kaybettiniz yav? ya biz kadikoyde beraberligi sokup alip sampiyon olmadik mi? adamlar 1 0 yense sampiyondu ne oldu? evinde 3 tane yemez Gs ... ha dunya tersine döndü yedin 3 tane. o zaman zaten sampiyonlugu rakibin haketmistir

Olabilecek puan kaybı diye birşey yok son 2 maçtır takım oynamıyor yani biseyler var sanki oynamak istemiyorlar mücadele yok

Dün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an

Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor
Evinde final maçında rakibine 3-0 yenilen takım şampiyon olmasın zaten. Son maça kalması durumunda süper final gibi 0-0 a bağlayacağımızı düşünüyorum o maçı bu arada

bu kadroyu idare edebilecek yabancı kimi getirebilirsin? icardi tuchel’le bile sorun yaşadı. kariyersiz sıradan bir yabancı hocayı yer bu oyuncu grubu
Ya niye kariyersiz yabancı getiriyosun kariyerli olanlarda var. Ben neyi savunduğunu anlamadim. Şu Okanin performansını mi savunuyosun. Ne oynattı bugüne kadar ?

Başakşehir maçı icin yorumun nedir ? Reaksiyon verir mi takım ? Yoksa moraller bozulup yine bir puan kaybı alır mıyız ?
Benim BJK maçının Başakşehir maçından daha kolay olacağını düşünüyordum maç öncesi.Serdar Gürler, Patrik Şiş ve Figereudo siprintle ve hareketli isimler,gömuldukleri an bize ters gelen stilleri var.Nitekim kupada öyle ya da böyle 3 gol yedik içerde.Karagumrukden de 3,BJK'den de 3 yedik şu halimizle.Bu maç kanımca zor geçer, Başakşehir 'in lige verdiği önem ve çıkaracağı kadro da önemli.Puan kaybı sürpriz olmaz, takım yapısı nedeniyle Sivas, İstanbul ve Ankaragücü maçlarını kazanırız.FB oraya kadar puan kaybederse şampiyon olarak kaybetmezse berabere kalarak şampiyon olabiliriz.

Bizim her maçımızı kazanmamak için hiç bir sebebimiz yok. Zor maçları geride bıraktık. Fener maçına 3 puan önde çıkıyoruz hepsi bu.

En zor maçımız Ankaragücü deplasmanı deniliyor onu da ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Başak dengesiz bi takım ama bize güçleri yetmez. Hepsine koyup geçeceğiz. Başka bir ihtimal düşünmeyin.

En kötüsü geride kaldı. Sadece Karagümrük ve Beşiktaş maçlarına puan kaybı yazıyordum ve de öyle oldu. Bundan sonrakilerin hepsi bizim. Korkmayın.

Geri
Üst Alt