- 1 Ocak 2011
- 15.139
- 10.249
- 1.688
Bu macla ilgisi yok.ama bu sefer sampiyonluk verecekmisiz gibi hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb giresun macında yenılecek
Banada öyle geliyorfb giresun macında yenılecek
küme düsme durumları var bence o mac degısık olacakGiresun da az uz kötü değil ya. Futbol namına hiç bir olay yok heriflerde. Geçen hafta Başaktan 4 yediler evinde.
son mac evinde nasi 3 yiyosun renktas aklinizi mi kaybettiniz yav? ya biz kadikoyde beraberligi sokup alip sampiyon olmadik mi? adamlar 1 0 yense sampiyondu ne oldu? evinde 3 tane yemez Gs ... ha dunya tersine döndü yedin 3 tane. o zaman zaten sampiyonlugu rakibin haketmistirDün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an
Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor
Evinde final maçında rakibine 3-0 yenilen takım şampiyon olmasın zaten. Son maça kalması durumunda süper final gibi 0-0 a bağlayacağımızı düşünüyorum o maçı bu aradaDün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an
Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor
Icardi Gümrük macinda penaltiyi gole cevirse bugünki macta alinacak maglubiyet yangin cikarmazdi.Olabilecek puan kaybı diye birşey yok son 2 maçtır takım oynamıyor yani biseyler var sanki oynamak istemiyorlar mücadele yok
Çok şükür Galatasaray'ı canımdan çok seviyorum. Sen ve senin gibi Pollyannalar gidip Fener'i tutabilirsiniz ama. Çünkü onlar da pembe rüyalarda yaşadıkları için burunları çamurdan kurtulmuyor.Kes lan bos konusmayi kes uza feneri tut
Ya niye kariyersiz yabancı getiriyosun kariyerli olanlarda var. Ben neyi savunduğunu anlamadim. Şu Okanin performansını mi savunuyosun. Ne oynattı bugüne kadar ?bu kadroyu idare edebilecek yabancı kimi getirebilirsin? icardi tuchel’le bile sorun yaşadı. kariyersiz sıradan bir yabancı hocayı yer bu oyuncu grubu
3 farkla bizi yenerlerse şampiyon olsunlar zaten, tebrik etmek lazım.3 tane yemeyiz yav. 3 puanla girersek o maça şampiyonluk gelir
ama 3'ün altında puan farkı olursa her halt olabilir. bizim takımın ayakları titriyor iki maçtır.
Benim BJK maçının Başakşehir maçından daha kolay olacağını düşünüyordum maç öncesi.Serdar Gürler, Patrik Şiş ve Figereudo siprintle ve hareketli isimler,gömuldukleri an bize ters gelen stilleri var.Nitekim kupada öyle ya da böyle 3 gol yedik içerde.Karagumrukden de 3,BJK'den de 3 yedik şu halimizle.Bu maç kanımca zor geçer, Başakşehir 'in lige verdiği önem ve çıkaracağı kadro da önemli.Puan kaybı sürpriz olmaz, takım yapısı nedeniyle Sivas, İstanbul ve Ankaragücü maçlarını kazanırız.FB oraya kadar puan kaybederse şampiyon olarak kaybetmezse berabere kalarak şampiyon olabiliriz.Başakşehir maçı icin yorumun nedir ? Reaksiyon verir mi takım ? Yoksa moraller bozulup yine bir puan kaybı alır mıyız ?
Surda topu kaptirip gol yedik. Gelde sinirlenme
Okan hoca oyuncuyu degistirseydi kaptiramazdiSonra Okan hocaya laf ediliyor
Bu pozisyonla Okan hocanın alakası yok. Sene başından beri kağnı gibi oynuyoruz. Şu kadroya yeterli bir hoca değil Okan. Istedigini düşünebilirsin tabi. Ama gerçek degismiyoSonra Okan hocaya laf ediliyor
Hata olur yapacak bir şey yok ya maçında da olduOkan hoca oyuncuyu degistirseydi kaptiramazdi
Oyundan çıkarmadı diye laf ediyoruz. Belliydi bi bk yiyeceği çünkü. Maçı izlemedin herhalde.Sonra Okan hocaya laf ediliyor