Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.350
- 3.767
- 2.088
Fener İrfancanla oynuyor,biz Muslera ile!2 haftada 6 gol yemisiz averajda elden gitcek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener İrfancanla oynuyor,biz Muslera ile!2 haftada 6 gol yemisiz averajda elden gitcek
Kardeşim siz ya matematik bilmiyorsunuz ya körsünüz. Ligdeki bütün rekorları kırdı herkesi yendi kağnı gibi oynayarak mıBu pozisyonla Okan hocanın alakası yok. Sene başından beri kağnı gibi oynuyoruz. Şu kadroya yeterli bir hoca değil Okan
Hata olur olmasinada dökülen oyunculari cikarmazsan golü yersin..Hata olur yapacak bir şey yok ya maçında da oldu
Sen kör olmasan o matematiğe bir bakar böyle yorum yapmazdın. Önce kadroyu bir tarafa koy sonra zar zor yendiğimiz o maçları bir tarafa koy öyle hesapla birde. Burası la liga değil kardeş. Türkiye ligi. Kadrona bir bakKardeşim siz ya matematik bilmiyorsunuz ya körsünüz. Ligdeki bütün rekorları kırdı herkesi yendi kağnı gibi oynayarak mı
Hangi maçı zar zor yenmişiz? Ligin ilk haftaları hariç bir adama maçını zor yendik geri kalanların hepsinde ezdikSen kör olmasan o matematiğe bir bakar böyle yorum yapmazdın. Önce kadroyu bir tarafa koy sonra zar zor yendiğimiz o maçları bir tarafa koy öyle hesapla birde. Burası la liga değil kardeş. Türkiye ligi. Kadrona bir bak
Abicim aç izle simdi tek tek yazmakla bakmakla uğraşmak istemiyorum. Kaç tane maç var 1-0 2-1 yenip son 20 -30 dakika hatim indirdiğimiz. Allah aşkına şu kadro Türkiye liginde bu kadar mı oynar. E böyleyse sorumlusu kim ?Hangi maçı zar zor yenmişiz? Ligin ilk haftaları hariç bir adama maçını zor yendik geri kalanların hepsinde ezdik
Bu kadro bu hocayla yenemediği takım kalmadı derbilerde ilk kez yenildik zorlandığımız maç falan da olmadı tüm maçlar 5-0 yenemezsiniz aç sen izle örnek ver diyorum Adana hariç kime zorlandık ligin ilk maçları hariç sadece sallıyorsunuzAbicim aç izle simdi tek tek yazmakla bakmakla uğraşmak istemiyorum. Kaç tane maç var 1-0 2-1 yenip son dakikalarda hatim indirdiğimiz. Allah aşkına şu kadro Türkiye liginde bu kadar mı oynar. E böyleyse sorumlusu kim ?
Ya Ali Allahını seviyosan simdi gidip uğraşıp yazmak istemiyorum. Ozetlere bakmam lazım. Bak kaç maç zar zor yendik hepsi aklımda. 1-0 olup Anadolu takımıma karşı gidip 60 dakika defans yaptık. Yani bunları izlemedin mi diycem bilmiyorum. Toplasan 10 maçtır max güzel oynadığımız. Gerisi ful zar zor yendik. 5-0 yen demedi kimse ama git 3 tane at sonra defansa çekil. Şu kadro cidden böyle oynayamaz. Yani büyük liglerde olsa şu takım iyi sonuçlar alırdı. Burasi Türkiye zayıf takımlar var. Eze eze kazanamayacaksan şu kadro ile suç kimde olur ?Bu kadro bu hocayla yenemediği takım kalmadı derbilerde ilk kez yenildik zorlandığımız maç falan da olmadı tüm maçlar 5-0 yenemezsiniz aç sen izle örnek ver diyorum Adana hariç kime zorlandık ligin ilk maçları hariç sadece sallıyorsunuz
Maçları 1-0 kazanınca zorlanmış olmuyorsun. Biz maçların çoğunda iyi oynadık rakipleri ezdik ben bütün maçları izledim. Lig uzun tabiki de puan kayıtları olacak tüm maçları kazanan takım yokYa Ali Allahını seviyosan simdi gidip uğraşıp yazmak istemiyorum. Ozetlere bakmam lazım. Bak kaç maç zar zor yendik hepsi aklımda. 1-0 olup Anadolu takımıma karşı gidip 60 dakika defans yaptık. Yani bunları izlemedin mi diycem bilmiyorum. Toplasan 10 maçtır max güzel oynadığımız. Gerisi ful zar zor yendik. 5-0 yen demedi kimse ama git 3 tane at sonra defansa çekil. Şu kadro cidden böyle oynayamaz. Yani büyük liglerde olsa şu takım iyi sonuçlar alırdı. Burasi Türkiye zayıf takımlar var. Eze eze kazanamayacaksan şu kadro ile suç kimde olur ?
Ne dion@Uğur İz infolar nedir simdi?????
Yani herkesin fikrine saygı duyarım ama Okan hoca Galatasaray için yetersizdir. Bende böyle düşünüyorum. Önceki mesajlarimda zar zor yendiğimiz bir çok mac olduğunu söyledim. Halende böyle düşünüyorum.Maçları 1-0 kazanınca zorlanmış olmuyorsun. Biz maçların çoğunda iyi oynadık rakipleri ezdik ben bütün maçları izledim. Lig uzun tabiki de puan kayıtları olacak tüm maçları kazanan takım yok
Kotu hislere sahibimNe dion
Uza tadım yokKotu hislere sahibim