⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Kardeşim siz ya matematik bilmiyorsunuz ya körsünüz. Ligdeki bütün rekorları kırdı herkesi yendi kağnı gibi oynayarak mı
Sen kör olmasan o matematiğe bir bakar böyle yorum yapmazdın. Önce kadroyu bir tarafa koy sonra zar zor yendiğimiz o maçları bir tarafa koy öyle hesapla birde. Burası la liga değil kardeş. Türkiye ligi. Kadrona bir bak

Kalan 5 maçta,15 puan bekliyorum.

Şampiyon olamazsak bile böyle bir Galatasaray izlettirdigin için büyüksün Okan Hoca.

Sen kör olmasan o matematiğe bir bakar böyle yorum yapmazdın. Önce kadroyu bir tarafa koy sonra zar zor yendiğimiz o maçları bir tarafa koy öyle hesapla birde. Burası la liga değil kardeş. Türkiye ligi. Kadrona bir bak
Hangi maçı zar zor yenmişiz? Ligin ilk haftaları hariç bir adama maçını zor yendik geri kalanların hepsinde ezdik

Hangi maçı zar zor yenmişiz? Ligin ilk haftaları hariç bir adama maçını zor yendik geri kalanların hepsinde ezdik
Abicim aç izle simdi tek tek yazmakla bakmakla uğraşmak istemiyorum. Kaç tane maç var 1-0 2-1 yenip son 20 -30 dakika hatim indirdiğimiz. Allah aşkına şu kadro Türkiye liginde bu kadar mı oynar. E böyleyse sorumlusu kim ?

Abicim aç izle simdi tek tek yazmakla bakmakla uğraşmak istemiyorum. Kaç tane maç var 1-0 2-1 yenip son dakikalarda hatim indirdiğimiz. Allah aşkına şu kadro Türkiye liginde bu kadar mı oynar. E böyleyse sorumlusu kim ?
Bu kadro bu hocayla yenemediği takım kalmadı derbilerde ilk kez yenildik zorlandığımız maç falan da olmadı tüm maçlar 5-0 yenemezsiniz aç sen izle örnek ver diyorum Adana hariç kime zorlandık ligin ilk maçları hariç sadece sallıyorsunuz

Bu kadro bu hocayla yenemediği takım kalmadı derbilerde ilk kez yenildik zorlandığımız maç falan da olmadı tüm maçlar 5-0 yenemezsiniz aç sen izle örnek ver diyorum Adana hariç kime zorlandık ligin ilk maçları hariç sadece sallıyorsunuz
Ya Ali Allahını seviyosan simdi gidip uğraşıp yazmak istemiyorum. Ozetlere bakmam lazım. Bak kaç maç zar zor yendik hepsi aklımda. 1-0 olup Anadolu takımıma karşı gidip 60 dakika defans yaptık. Yani bunları izlemedin mi diycem bilmiyorum. Toplasan 10 maçtır max güzel oynadığımız. Gerisi ful zar zor yendik. 5-0 yen demedi kimse ama git 3 tane at sonra defansa çekil. Şu kadro cidden böyle oynayamaz. Yani büyük liglerde olsa şu takım iyi sonuçlar alırdı. Burasi Türkiye zayıf takımlar var. Eze eze kazanamayacaksan şu kadro ile suç kimde olur ?

Ya Ali Allahını seviyosan simdi gidip uğraşıp yazmak istemiyorum. Ozetlere bakmam lazım. Bak kaç maç zar zor yendik hepsi aklımda. 1-0 olup Anadolu takımıma karşı gidip 60 dakika defans yaptık. Yani bunları izlemedin mi diycem bilmiyorum. Toplasan 10 maçtır max güzel oynadığımız. Gerisi ful zar zor yendik. 5-0 yen demedi kimse ama git 3 tane at sonra defansa çekil. Şu kadro cidden böyle oynayamaz. Yani büyük liglerde olsa şu takım iyi sonuçlar alırdı. Burasi Türkiye zayıf takımlar var. Eze eze kazanamayacaksan şu kadro ile suç kimde olur ?
Maçları 1-0 kazanınca zorlanmış olmuyorsun. Biz maçların çoğunda iyi oynadık rakipleri ezdik ben bütün maçları izledim. Lig uzun tabiki de puan kayıtları olacak tüm maçları kazanan takım yok

Ulan resmen gökten kemik yağdı iti köpeği sevindirdik.

Buna el şeyiyle gerdeğe girmeyi seven gavat fb’liler de dahil.

Maçları 1-0 kazanınca zorlanmış olmuyorsun. Biz maçların çoğunda iyi oynadık rakipleri ezdik ben bütün maçları izledim. Lig uzun tabiki de puan kayıtları olacak tüm maçları kazanan takım yok
Yani herkesin fikrine saygı duyarım ama Okan hoca Galatasaray için yetersizdir. Bende böyle düşünüyorum. Önceki mesajlarimda zar zor yendiğimiz bir çok mac olduğunu söyledim. Halende böyle düşünüyorum.

çok icardiyi kaçırmaya çalıştık,sırtı dönük de oynayabiliyor icardi neden devamlı koşturduk anlamadım .Belli bir yerden sonra işlemediği anlaşılınca bu yanlıştan dönmemiz lazımdı

Bizim takım erken gol atınca kaybedeceğiz hissi oluşmaya başladı. Mümkünse erken gol atmayalım artık

Geri
Üst Alt