- 20 Haziran 2011
- 57.742
- 63.139
- 4.533
Ozele gel zurnovaUza tadım yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozele gel zurnovaUza tadım yok
Sal beniOzele gel zurnova
Burada bas bas bağırdım adamlar o bölgeden içimizden geçti. Dubois olsa daha dengeli oyun oynama ihtimalimiz vardı. Dubois sadece bir bek oyuncusundan fazlası oyun kurulumunda da 8 numara gibi de pas yapabiliyor. Yazık oldu ama önümüzdeki maçlar için ders çıkarılmıştır bundan sonra Berkan-Torreira sol bek Dubois sezonu böyle bitirmeliyiz.Adekugbe kesinlikle ama kesinlikle oynamamalı aksine Dubois - Barış/Yunus yapmak lazım. Rashica form seviyesiyle kesilmez fakat Adekugbe o kadar geriden savunuyor ki Redmond çok fazla sağdan ceza alanına girebilir hem de Kerem'in performansı da etkiler. Dubois olursa Kerem'den %100 daha fazlasını alırız.
O gün bende aynısını söyledim kazanmamız gereken maç Karagümrük maçıydı orada cezalıları temizleyip Berkan ya da diğerleri oynasa bugünden kötü olamazdık.Ulan boyle olacagini biliyordum. Hic olmazsa Gumruk macinda sınırdakiler kart gorselerdi
Hakemlik pek bir şey olmadı duran toptan ve oliveira pozisyonuyla maçı verdik olumlu yönden bakarsak bunu puan kaybı olabileceği bir maçta yaptık olumsuz yönden bakarsak da 1-1'ken bu hata olmasa oyuncu değişiklikleriyle maçı kazanabilirmişiz.sais lavuğunun yaptığı kırmızıya daha yakın değil miydi
diğer konuda tekrarını gördüm top gittikten baya sonra yapmış kasten yapıyor it.
Tam birsais lavuğunun yaptığı kırmızıya daha yakın değil miydi
diğer konuda tekrarını gördüm top gittikten baya sonra yapmış kasten yapıyor it.
Evet, fenerin berabere kalacagini bilseydik yapardik. En kotu Kerem ve Boey bitirebilirdiO gün bende aynısını söyledim kazanmamız gereken maç Karagümrük maçıydı orada cezalıları temizleyip Berkan ya da diğerleri oynasa bugünden kötü olamazdık.
Neyse kalan maç sayısı 4 çıkıp gerekeni yapsınlar ama benim kadrom bundan sonra budur. Berkan'ı 6 kullanıp Torreira'yı 8'e atıp ön bölgeyi daha serbest oynatabiliriz. Hem Berkan hem Torreira arkayı süpürür ön bölgede bam güm oynar.Evet, fenerin berabere kalacagini bilseydik yapardik. En kotu Kerem ve Boey bitirebilirdi
Yakın değil net kırmızıydı. Ama kendi hatalarımızdan kaybettik. Ben puan kaybı bekliyordum. Beraberlik olsa daha iyiydi. Ayrıca fener Giresun ve Trabzon maçlarından en az birinde puan bırakır. Her zaman Rızali, Ali Sasalli rakip bulanazlar. Top filan oynadıkları yok. Dünde 1 bok oynamadilar.sais lavuğunun yaptığı kırmızıya daha yakın değil miydi
Bu takım sahaya hocasız çıksa şampiyon olur!
Ama adam gibi bir lider lazım önce.