⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Okan hoca 2. Golden önce değişiklik yapmakta geç kaldı. Bu takımın sol beki debois. Sağlık olsun geri kalan maclarda en kötü 13 puan alır şampiyon oluruz Allah'ın izniyle..

Adekugbe kesinlikle ama kesinlikle oynamamalı aksine Dubois - Barış/Yunus yapmak lazım. Rashica form seviyesiyle kesilmez fakat Adekugbe o kadar geriden savunuyor ki Redmond çok fazla sağdan ceza alanına girebilir hem de Kerem'in performansı da etkiler. Dubois olursa Kerem'den %100 daha fazlasını alırız.
Burada bas bas bağırdım adamlar o bölgeden içimizden geçti. Dubois olsa daha dengeli oyun oynama ihtimalimiz vardı. Dubois sadece bir bek oyuncusundan fazlası oyun kurulumunda da 8 numara gibi de pas yapabiliyor. Yazık oldu ama önümüzdeki maçlar için ders çıkarılmıştır bundan sonra Berkan-Torreira sol bek Dubois sezonu böyle bitirmeliyiz.

Evet her maç 11 değişmez ama bazı maçlara da aynı 11 ile çıkılmaz bu öyle bir maçtı kadıköyde barış ve berkan ile başladık fenerin dinamizmini kırdık.
Bjk amir-gedson-salih dinamik ortasahasına mertens ve oliviera aynı oynatarak zaten oyunu teslim ettik. Berkan veya miço 11 olabilirdi. Formda redmond karşısına pozisyon bilgisi olmayan adekugbe de asla olmamalıydı. Aslında bu defoların hepsi ilk yarı sonunda ortadaydı hoca 2.yarıya yaptığı değişiklikleri baştan yaparak başlasaydı oyun farklı olabilirdi.
Miço zaniola girdikten sonra oyunu aldık 1-1 ken bu olsaydı farklı olabilirdi..

sais lavuğunun yaptığı kırmızıya daha yakın değil miydi
diğer konuda tekrarını gördüm top gittikten baya sonra yapmış kasten yapıyor it.
Hakemlik pek bir şey olmadı duran toptan ve oliveira pozisyonuyla maçı verdik olumlu yönden bakarsak bunu puan kaybı olabileceği bir maçta yaptık olumsuz yönden bakarsak da 1-1'ken bu hata olmasa oyuncu değişiklikleriyle maçı kazanabilirmişiz.

Evet, fenerin berabere kalacagini bilseydik yapardik. En kotu Kerem ve Boey bitirebilirdi
Neyse kalan maç sayısı 4 çıkıp gerekeni yapsınlar ama benim kadrom bundan sonra budur. Berkan'ı 6 kullanıp Torreira'yı 8'e atıp ön bölgeyi daha serbest oynatabiliriz. Hem Berkan hem Torreira arkayı süpürür ön bölgede bam güm oynar.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Berkan
Rashica - Zaniolo - Kerem
Icardi​

sais lavuğunun yaptığı kırmızıya daha yakın değil miydi
diğer konuda tekrarını gördüm top gittikten baya sonra yapmış kasten yapıyor it.
Yakın değil net kırmızıydı. Ama kendi hatalarımızdan kaybettik. Ben puan kaybı bekliyordum. Beraberlik olsa daha iyiydi. Ayrıca fener Giresun ve Trabzon maçlarından en az birinde puan bırakır. Her zaman Rızali, Ali Sasalli rakip bulanazlar. Top filan oynadıkları yok. Dünde 1 bok oynamadilar.

Arkadaşlar sakin olun metanetinizi koruyun. Bu takım 2.32 puan ortalaması tutturmuş biraz saygı duymak lazım. Evet kızıyoruz hocaya da takıma da. Ancak bunlar olacak. Robot değiller her zaman iyi olamayabilirler.

Yarışta hala her şey elimizde hem puan avantaji hem ikili averaj hem de feneri iç sahada ağırlayacağız.

En kötü senaryoyu düşün 2 maç kaybetsen 3 puan geriye düşsen feneri yensen gene şampiyonsun ki yapmadığımız iş değil.

Ama en kötüsü değil en iyisi olacak.

Maç maç final final giderek son düzlükte Galatasaray geleneklerini ortaya çıkarmalıyız.

Şampiyon Cimbom yazdıracağız.

20230422_112206.jpg

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar kotü bir Galatasaray beklemiyordum. Evet bjk evinde avantajliydi puan kaybi şaşırtmazdi ama resmen yenilmem istedik. Igrenc bir macti

Ya arkadaş bu yediğimiz 2.gol bizim imza golümüz oldu artık...Ts maçında,bu maçta,karagumruk maçında aynı golden yedik..A demir maçında da aynısını yaptık atamadılar.. Yav son 7-8 maçta 4 kere yapılır mı bu hata..

O kadar rakiple oynuyoruz kim yapıyor bu hataları Allah askina

Bjk ye şansımız pek tutmuyor açıkcası
Averaj şampiyonluğunda mesela fb olsa karşımızda alırdık o şampiyonluğu
Finalde kaybettiğimiz nadir takımlardan kendileri
Üstüne stadlarında maç vermez oldular
Şu kadro ile inönü dışında her yerde yeneriz normalde bunları ,ki şu maçta mala bağlamamızın jiç mantıklı bir açıklamsı yok

Bjk fb yi geçer ,fb ye kafayı taksalar normalde

Geri
Üst Alt