⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Maç nasıldı nasıl oynadık izleyemedim maçı ? Başakşehir maçı ne olur ?
tudor döneminde ezildiğimiz maçtan beri en kötü bjk maçı performansımızdı. bjk'nin kaçırdığı goller var

başak maçında böyle oynarsak her halt olur ama böyle oynamayacağımızı umuyorum.

Rasicha - Kerem ikilisine ne Adekugbe ne de Boey yardım edemedi.
Vu ikiliye Mertens ve Oliviera da destek vermedi.

Bu sefer Kerem ve Rasicha kendileri top almaya çalışınca top kayıpları çoğaldı.

Fener bizi 3 farklı yenerse genel averajda geçerler bu arada

Şu an bizim +44
Fenerin +38

+3 fenere -3 bize yazdigimizda 0’lanıyor. Fener tüm maçlarını kazanmak zorunda oldugu icin bir şekilde genel averajda bizi geçiyorlar

Dün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an

Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor

Bjk kötü takım falan değil özellikle kadıköy galibiyetinden sonra takım oldular.

Stoper hattı lig üzeri bir performans gösterdi. Saiss zaten iyi stoper, Colley'i de ilk defa izledim ve tam bir serie a stoperi. Masuaku da formda. Defansları iyi. Redmond, Abubakar, Cenk zaten uyum sağlamış bir ofans hattı.

En büyük fark ise derbilerde orta saha üstünlüğünü alan maçı büyük olasılıkla alır. Bjk'nin orta sahası da bizden bu maçta iyiyse çamur atmaya gerek yok.

Şu maça çok şaşırmış gibi yapıp kendimizi kandırmayalım derim.
şenol ve abubakar sene başında gelse bjk'nin durumu farklı olurdu. son haftaların en çok puan toplayan takımı bjk.

Tamam millet haydi toparlanın. Sonuçta bjk'ye deplasmanda kaybettik. Olabilecek bir sonuç. Şuan hâlâ 3 puan öndeyiz. Önümüzde ki 4 maçı kazandığımız vakit şampiyonuz.

Önümüzde ki 4 maçın 2 sini kaybetsek bile, feneri yendiğimiz vakit yine şampiyonuz!

Hâlâ avantaj bizde 💪

Taktiksel olarak yenildik.Şenol Efendi oyunumuzu çözmüş.Orta alanda 3 koşan adamla Oliviera ve Mertens'i bire bir oynattı,top aldırmadı.Guclu olduğumuz sağ kanada da yine karşılarken Gedson'u çekip oyunun sol kanattan oynanmasını sağladı.Orada da Adekugbe ve Kerem sürekli pas hatası yaptı,Debous girince oyun oturdu ancak bu sefer de Kerem başta olmak üzere final paslarını atamadık.Öne geçtiğimiz maçta boy ortalamasının kısa olması, Muslera'nın her zaman ki hatası ve Okan Hoca 'nin değişikliklerde geç kalması nedeniyle basit bir yenilgi aldık.Gedson da ayni anda hem orta saha hem kanat hem de hücumda forvet arkası oynayarak 3 kişilik oynadı ve aradaki farkı yarattı.
Başakşehir maçı icin yorumun nedir ? Reaksiyon verir mi takım ? Yoksa moraller bozulup yine bir puan kaybı alır mıyız ?

Dün maytap geçtiniz ama iş buraya doğru gidiyor
Averaj olarak +42 bizim
Fenerin +38 şu an

Fener bizi 3 farklı yendiginde +2 averaj öne geciyorlar, 4 fark degil 3 farkla yenmeleri yetiyor
3 tane yemeyiz yav. 3 puanla girersek o maça şampiyonluk gelir

ama 3'ün altında puan farkı olursa her halt olabilir. bizim takımın ayakları titriyor iki maçtır.

Yahu şu fener puan kaybetmmez diyenler daha yeni istanbulspor maçı yokmu önünüzde..Bal gibide kaybeder..

Ama bu namussuz hakemler sadece kırmızı penaltı gibi pozisyonlar konuşuluyor ama maç içerisinde takdir hakları diye birşey var.Biz bu konuda eziliyoruz yahu.
Bu şerefszi namussuz hakemler nef arenada erkekleşiyor…hem içerde hem dışarda fbjk ikiside hakemler tarafından kollanıyor.Sahadaki takdir hakları hep bunlardan yana..

Şu lig normalde buraya kadar bile gelmezdi.bu yapılanları unutmasın bu taraftar.şampiyonlukda son maç kaçarsa çok büyük olaylar olur olmalıda..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalan maçlarda okan kaleye dubouis sol beke Berkan orta sahaya Zaniolo 10 numaraya geçmeli yoksa bu zorlu fikstürden mümkün değil çıkamayız biz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın kimyasını öyle bozulmaz

Max 2 topçu çıkmalı

Bence oli ve başka biri

Biz gol atmiyoz mu kalan haftalarda
Farketmez
Biz attikca ayni hafta fener de gol atacak
Ek olarak iptal edilen maçlarda da +3 averaj veriliyor
Fener 2 tane +3 alacak, biz 1 kalan haftalarda
+3 de oradan yazacaksın fenere

Özet olarak fener 3 farkla kazanması halinde şampiyon olacak

bu akşam oliviera yerine bodou ndiaye bile olsa baya fark ederdi, ads maçında nasıl bizim orta sahayı yüreyerek geçti herif hala hızlı, bu ligte ortaya da kanat bölgesine hızlı adam ligin bug ıdır,onyekuru,rodriges ile nasıl şampluk aldık

Açıkçası şu saatten sonra şampiyon olursak bizim cabamizla değil fenerin malliklari ve ikramları sayesinde oluruz

3 tane yemeyiz yav. 3 puanla girersek o maça şampiyonluk gelir

ama 3'ün altında puan farkı olursa her halt olabilir. bizim takımın ayakları titriyor iki maçtır.
Hic sanmıyorum rtaş
Bugün döküldü takım, aynı şeyi fener maçında yaşamayacağımızın garantisi yok. 1 tane isabetli şutumuz var bugün sadece. Hiç güvenmiyorum ben bizim takıma 5-6 haftadır

Olabilecek bir puan kaybiydi, hala 3 puan öndeyiz. Okan hocaya da güveniyorum. Uzun yıllardır böyle bir Galatasaray izlememiştim. Lütfen hakkaniyetli yorum yapın arkadaşlar.

Geri
Üst Alt