⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Hakemlik birşey yoktu bence

Attıkları korner golü bariz faul
1-2 önceki faulde de aynısını yaptılar, faullü şekilde çalışılmış taktik
Boğuşma süsü veriyorlar
Masuaku Torera’yı faulle indirip ortayı boşaltıyorlar, başka adam da gelip vuruyor
ikinci yarı kornerde bizimkiler arasında konuşup sergio aldı masuakuyı

Tabi kornerde ortaya kısa torerayı koyan hocaya da plaket vermek lazım

Ama yine de faulle attılar golü

Kalan 5 maçıda kazanabiliriz

Ama...

Sakin kalmalıyız

yine öne gecip maci verdik, karagümrük de aynis, bu mallardan 3 gol yemek nedir ya gomis niye girmiyor

Aynen ya sanki pirlo kendisi, sürekli ara pası atıyor kendisi pasa koşmayı öğrenmeli yetenekleri var ama sürekli ara pası kilit pas atacak oyuncu değil
aynen öyle renktaş haftalardır dikkatimi çekiyor devamlı kilit pas, ara pas sevdası hani gol atarız bu şekilde yine eyvallah diyecemde golde bulamamışız neyin ısrarı bu anlamıyorum. Okan hoca bunları görüpte uyarmıyorsa sıkıntı

Hala değişiklikleri konuşuyorlar.yok şu girseymişde yok şu çıksaymışda..Eğer biz bu şampiyonluğu kaçırırsak en büyük sebebi devre arasında orta sahaya hamle yapmadığımızdan olacakdır.
Oli-mertens ikilisi bizden olmayacak diye bas bas bağırıyordu.ama iş bilmez yönetim ,okan buruk ve tarafta görmedi bunu..

Değişikliklerde istediğin olasılığı dene birşey değişmez..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi tarafımızı yırttık burda 8-10 numara alın diye. En azından 8 numara mutlaka alınmalıydı

Hoca mertens Oliveira alışkanlığından vazgeçip Zaniolo ve Berkan ile başlamalıydı

Kornerde 1.60 lık Torreira ya 1.90 lık adam verilmişti Allahım şaka mı bu

Ulan Sergio sen ne boş bir adamsın be. Bitirdin ulan bizi.
Şampiyonluk gitti falan diye saçmalayanlar da bi zahmet uzasın. Başak, a.gücü,sivas hepsini yeneceğiz.

Ulan Okan, ulan Okan. Göz göre göre verdin ya la maçı. Gedson- Hacı- Salih orta sahasıyla Torreira tek başına nasıl baş edecek. Edemedi de görüyorsun. Alsana Berkanı, Midsjöyü. Hadi sen görmedin yanındakiler de mi uyarmadı devre arası? Sol bekini ezmişler adam berbat oynuyor onu da izledin?

Şimdiye kadar gayette güzel oynuyorduk, özellikle derbileri. Bu maçta da bireysel hatalar bitirdi bizi ki zaten kesin gözüyle baktığımız bir maç değildi ki.

Onu diyorum işte sen kesin gözüyle küme düşme hattındaki hiçbir maça 3 puan diyemezsin ama adamlar hakem olmazsa bile kaleciyi satın alıp ilk yarıdan işi bitirip geçiyor

Bu maçı kazansak şampiyonduk. Şampiyonluk maçında bu futbolu oynayan takımdan bi halt olmaz kusura bakmayın.
Okan bir maçı da sen al be, takıma hiç bir katkısı yok hocanın, üstelik en kritik haftalara da formsuz getirdi takımı.

Bjk'nin oyunu kanatlara yığmasına çok izin verdik. Üstelik adamlar atakları çoğunu orta yaparak sonuçlandırdı. Ben İPTV den izlerken gördüm, teknik ekip 70dk sahanın içinden göremedi.

Geri
Üst Alt