Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
Bu maçta puan kaybedersek üstüne sınırdakiler cezaya düşerse başakşehir maçını da sıkıntıya sokariz fena
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'de laubalilik yok diyorsunuz ama iki üç haftadır nasıl oynadıkları malum. Bjk maçını kaybetme nedenleri zaten düz laubalilik.Hayırlısı vallahi. Ben Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında fark atsak bile yine de Sivas deplasmanında puan kaybetmediği müddetçe net olarak Fener'i favori görürüm. Çünkü o bahsettiğin laubalilik onlarda yok. Bizimkiler bu zor haftada yaptıysa 3 hafta 4 hafta sonra yine yapar. Ama adamlar yapmıyor işte. Ne güzel sevindik Beşiktaş maçı ile birlikte cenazesini kıldık adamların diye ama şimdi iki hafta sonra resmen lider olacaklar. İnanılmaz gerçekten. Dünya futbol tarihine geçecek bir çarpıklıkla karşı karşıyayız.
Bende koyup gececegimizi dusunuyorumda kolsuz Muslera geliyor aklıma. Caprazdan redmond atmasinVallahide billahide yeneceğiz inanıyorum
Totemler daha çok işe yariyor. Ben bu maçta ağır yenileneceğimizi hissediyorum. Hic bir ümidim yok.Vallahide billahide yeneceğiz inanıyorum
2 mactir b.k gibiler form tuttukları yok. Bugünkü gibi saçma goller olmasa yenerizde kaleciye guvenmiyorumVodafone’da şansımız tutmuyor. Herifler de form tuttu. Çok zor maç, kazanma ihtimalimiz düşük. Umarım Fenerbahçe Sivas deplasmanında takılır.
HahahahFb istanbul ile berabere kalır. Sivasa yenilir. Biz besiktaşı yeneriz. Fark 10 puan olur.
(Hayatımda ilk kez aşırı iyimser mesaj yazasım geldi)