Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Jk fener maçındaki gibi oynarsa fark atarız bakmayın kazandıklarına fenerin eşekliği o maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takıma güvenle alakası yok bize karşı kurulan komploları görüyoruz evimizde ki fener maçına kadar işi bitirmezsek en ufak fenerin ihtimali dahi olursa bize yedirmez lale orta şampiyonluğu . En az 3-4 puan farkla fener maçına çıkmamız lazımdı şuan onu zorlaştırdık takıma güvenle ilgisi yok karşımızda güçlü bi lobi var .Sanırım sen Galatasaray'ı hiç tanıyamamışsın bugüne kadar, bizi başka ezik kulüplerle bir tutma. Puan kaybetsek bile Fener bizi geçemiyor.
Gerçekten anlamıyorum böyle korkan adamları. Takımına bu kadar az güveniyorsan başka takıma yönelmeni tavsiye ederim.
Biz neleri aştık, bunu mu aşamayacağız. Komik duruma düşüyorsunuz şöyle yorumlarla cidden.
O oturakli set oyununu son haftalarda endişe ve kaos futboluna bıraktık. Büyük maçlarda daha iyi oynuyoruz inşallah bu maçta da bunu gösteririz ancak ben mağlup olacağımızı düşünüyorum.
O maçta aptalca berabere bitmişti 2-0 dan2015 yılından beri yenemiyoruz tinercileri hatta 1 maç harici hepsi yenilgi
Bence de son maca kalmaz iş ama fbnin en kolay macina puan kaybi yazmak komik olmusBen size en kotu senaryo'yu izah edeyim en cokta burada genc uyelerimize yasi henuz max 27-28 yaslarinda olan arkadaslara sozum cunku felaket senaryolari en cok sizden cikiyor:
GS: 70 puan (kalan maci 6 + 1 hukmen galibiyet)
FB: 63 puan (kalan maci 6 + 2 hukmen galibiyet)
Besiktas macini kaybetsek bile yine hersey kendi elimizde.
Bjk: 0
Basaksehir: 3
Istanbulspor: 3
Sivasspor: 3
Ankaragucu: 1
FB: 3
*hukmen galibiyet: 3
Toplam: 86 puan
Fenerbahce'nin kalan maclari:
Istanbulspor: 3
Sivasspor: 3
Giresunspor: 3
Trabzonspor: 3
Antalyaspor: 1
Galatasaray: 0
Toplam: 82 puan
not: Fener macinda berabere kalsak bile sampiyonuz. Biz 84, Fener'de 83 puan oluyor o zaman.

Sivas ya da Antalya macindan birisinde puan kaybi olacak ondan. Bence Antalya maci olacak ama o macta olmasa bile Sivas macinda puan kaybi olabilir onlar acisindan. Bazilari Giresun'a takilir diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.Bence de son maca kalmaz iş ama fbnin en kolay macina puan kaybi yazmak komik olmus![]()