Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
O daha kötü otoban yapariz orayi
Bize karşı iyi oynuyor
Boşluk bırakır ama, doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O daha kötü otoban yapariz orayi
Ben okan hocanin bu macta dubois‘yi sol bekte oynatacagini düsünüyorum.
Ama hangi yabanciyi keser bilmiyorum. Icardi veya rashica yerine baris olabilir yahut oliveira yerine berkan.
Belki Duboisayi sola cekip, Berkani Torreiranin yaninami koysak acaba? Fenere karsi iyi is yapmisti Berkan. Redmond belki fazla gelir Adekugbeye
Ulan ben bu bjk lilerin fenerin şampiyonluğunu istemesini vallahi anlamıyorum alayi davar bunların. Lan aranizda 2 şampiyonluk var bir kulüp neden en yakın rakibinin 4. Yıldızı takmasini ister aklim mantığım almıyor
Affeder gibi yaparımBafetimbi Gomis'i affetmeyen renktaşlara 1 sorum olacak.Beşiktaş maçında maç 1-1 devam ederken Bafetimbi Gomis oyuna girip 90+6'da galibiyet golünü atarsa affeder misiniz?
Gotumu bile feda edebilirim rdasBafetimbi Gomis'i affetmeyen renktaşlara 1 sorum olacak.Beşiktaş maçında maç 1-1 devam ederken Bafetimbi Gomis oyuna girip 90+6'da galibiyet golünü atarsa affeder misiniz?

Yenersek beraberlik niye o zaman uyuyo reis yavBeraberlik de uyar . Ama yeneriz![]()
Sıvazlayacak renkdaslar bile çıkabilir reis o derece çıldırırızBafetimbi Gomis'i affetmeyen renktaşlara 1 sorum olacak.Beşiktaş maçında maç 1-1 devam ederken Bafetimbi Gomis oyuna girip 90+6'da galibiyet golünü atarsa affeder misiniz?