- 22 Ağustos 2010
- 33.102
- 38.001
- 3.033
Müsilaj
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit Oliviera Kerem
İcardi
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit Oliviera Kerem
İcardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence doğru Schalke bile anlaşmayı ya fesh etti ya da sözleşmeyi uzatmadılar öyle 1 haber okumuştum daha öncesinde kanks.Avrupa'da ilgi gösteren pek 1 kulüp kalmadı Kızılyıldız takımının sahiplerinden yaani ortaklarından Rus olanlar var diye sponsorları onlar galiba.Hazırlık Maç'ı yapan takımlar da az Avrupa'da genel olarak onlarla..Bunların Gazprom mevzusu ciddi mi? Bahsi geçen para inanılmaz
İlginç bir anlaşma olacak gibi görünüyor o zaman. 3 yıl için 60m€ inanılmaz bir paraBence doğru Schalke bile anlaşmayı ya fesh etti ya da sözleşmeyi uzatmadılar öyle 1 haber okumuştum daha öncesinde kanks.Avrupa'da ilgi gösteren pek 1 kulüp kalmadı Kızılyıldız takımının sahiplerinden yaani ortaklarından Rus olanlar var diye sponsorları onlar galiba.Hazırlık Maç'ı yapan takımlar da az Avrupa'da genel olarak onlarla..
Muslerayi nasıl tutacağız ulanYemin ediyorum taraftarın şu korkaklığını anlamıyorum. Gören de sanki 10 senedir şampiyon olamayan takım biziz diye sanır.
Geriye 6 maçın kalmış, bu 6 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarsan bile rakibin ne yapmış ne etmiş ona bakmadan bile şampiyon oluyorsun.
Biraz hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın artık ya. Gomis olayına mı sinirleneyim yoksa pazartesi olduğu için iş stresine mi sinirleneyim yoksa bu korkak taraftara mı sinirleneyim bilemiyorum şu an.
Biz Galatasaray'ız ulan, bunun farkına varın artık.
İsterse 100 milyon euro versinler ben bizim takıma o sponsoru istemezdim kanks.Fb ve Beşiktaş'a yakışır şu ortamda Ruslarla dost olmak ve alışveriş içinde olmak..İlginç bir anlaşma olacak gibi görünüyor o zaman. 3 yıl için 60m€ inanılmaz bir para
UEFA tarafında da hoş karşılanmaz zaten dediğin gibi. İlginç bir anlaşmaİsterse 100 milyon euro versinler ben bizim takıma o sponsoru istemezdim kanks.Fb ve Beşiktaş'a yakışır şu ortamda Ruslarla dost olmak ve alışveriş içinde olmak..
ilk round tamamdır. ahahahahFb istanbul ile berabere kalır. Sivasa yenilir. Biz besiktaşı yeneriz. Fark 10 puan olur.
(Hayatımda ilk kez aşırı iyimser mesaj yazasım geldi)
Aynen biz yada Fener neden düşünülmedi acaba? Hadi bizi geçtim lakin Fener Rus takımıyla maçta yaptı.İlginç bir anlaşma olacak gibi görünüyor o zaman. 3 yıl için 60m€ inanılmaz bir para
Bilmiyorum, çok komplo teorisi arayan birisi değilim ama altında başka şeyler de olabilir. UEFA bile anlaşmalarını sonlandırmıştı, Avrupa kulüpleri tek tek anlaşmalarını sonlandırmışken, ciddi bir tavır varken miktar olarak da çok uçuk bir anlaşma. Forma falan da değil üstelik, stadın isim haklarını veriyorlar.Aynen biz yada Fener neden düşünülmedi acaba? Hadi bizi geçtim lakin Fener Rus takımıyla maçta yaptı.