⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Müsilaj
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit Oliviera Kerem
İcardi​

Bunların Gazprom mevzusu ciddi mi? Bahsi geçen para inanılmaz
Bence doğru Schalke bile anlaşmayı ya fesh etti ya da sözleşmeyi uzatmadılar öyle 1 haber okumuştum daha öncesinde kanks.Avrupa'da ilgi gösteren pek 1 kulüp kalmadı Kızılyıldız takımının sahiplerinden yaani ortaklarından Rus olanlar var diye sponsorları onlar galiba.Hazırlık Maç'ı yapan takımlar da az Avrupa'da genel olarak onlarla..

Bence doğru Schalke bile anlaşmayı ya fesh etti ya da sözleşmeyi uzatmadılar öyle 1 haber okumuştum daha öncesinde kanks.Avrupa'da ilgi gösteren pek 1 kulüp kalmadı Kızılyıldız takımının sahiplerinden yaani ortaklarından Rus olanlar var diye sponsorları onlar galiba.Hazırlık Maç'ı yapan takımlar da az Avrupa'da genel olarak onlarla..
İlginç bir anlaşma olacak gibi görünüyor o zaman. 3 yıl için 60m€ inanılmaz bir para

Yemin ediyorum taraftarın şu korkaklığını anlamıyorum. Gören de sanki 10 senedir şampiyon olamayan takım biziz diye sanır.

Geriye 6 maçın kalmış, bu 6 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarsan bile rakibin ne yapmış ne etmiş ona bakmadan bile şampiyon oluyorsun.

Biraz hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın artık ya. Gomis olayına mı sinirleneyim yoksa pazartesi olduğu için iş stresine mi sinirleneyim yoksa bu korkak taraftara mı sinirleneyim bilemiyorum şu an.

Biz Galatasaray'ız ulan, bunun farkına varın artık.
Muslerayi nasıl tutacağız ulan

Bu maçta mağlubiyet kredimiz oluşmuş oldu fenerin takılmasıyla.

çok şey değişti

yenilirsek dünyanın sonu değil

yenersek fener'in sonu olur

sivas maçında ayakları titreyecek fener'in.

Cok rahat kafayla oynayacagimiz maç. Yenilsek de sorun olmaz. O rahatlıkla puan alırız.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen biz yada Fener neden düşünülmedi acaba? Hadi bizi geçtim lakin Fener Rus takımıyla maçta yaptı.
Bilmiyorum, çok komplo teorisi arayan birisi değilim ama altında başka şeyler de olabilir. UEFA bile anlaşmalarını sonlandırmıştı, Avrupa kulüpleri tek tek anlaşmalarını sonlandırmışken, ciddi bir tavır varken miktar olarak da çok uçuk bir anlaşma. Forma falan da değil üstelik, stadın isim haklarını veriyorlar.

bjk 2.lik için bizi yenmek zorunda zaten 1 maç fazlaları var

Ama bizim öyle yenmek gibi bir zorunluluğumuz yok

Sakin olursak acele etmezsek bunlara da fener tarifesi uygularız güveniyorum takımıma

beşiktaş bizim kadar gevşek değil. ciddiyete karşılık veremezsek ilk yarıdan baybay diyebiliriz

Koyarsak fb sivasi yense dahi etkilemiyor sampiyonuz oyle bi mac
Hadi aslanlar

Geri
Üst Alt