- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Koycaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 2015de 3 puan almisiz inönüde. Son 5 deplasman macında beraberligimiz bile yok.skor ver @Melih Sönmez denilen kuduruk
Arsenal de en son Etihad da 2015 de 3 puan aldiEn son 2015de 3 puan almisiz inönüde. Son 5 deplasman macında beraberligimiz bile yok.
Daha fazla konusmak istemiyorum.
Arsenal de en son Etihad da 2015 de 3 puan aldi
O sene bu sene mi yoksa?
GSARS koyacak bu sene desem katilir misin askimMevzu Arsenal olunca her sey mumkundur bebegim.
Neden olmasin ?
Sana ABV demek istiyorum ama dilim varmıyor seni de annen yavrum diye seviyor.En son 2015de 3 puan almisiz inönüde. Son 5 deplasman macında beraberligimiz bile yok.
Daha fazla konusmak istemiyorum.
Çok sevindim benim gibi düşünen birisi daha var. Adam her zor pozisyonda topu almayı bildi, icardide olduğu gibi çok topla bulusturamadik ama gelen topun her birinde topu alıp tehlike yarattı. Sadece son vuruş ya da pas tercihi biraz hatalıydi ama onca mücadele sonunda ben bunu normal buluyorum. Savaştı resmenGenelin aksine Zaniolo'yu Gümrük maçında kötü bulmayanlardanım. Savunma arkası koşuları tehlikeli bir oyuncu. Ssavunulması da zor. Tek eksiği çevresiyle iletişimi. Onu da oynaya oynaya uyum sağlayarak aşacaktır. Bu maçta Beşiktaş savunmasına en ters gelecek oyuncu olarak da onu görüyorum.
Cenk'i, Boey ve Barış ile lav etmeyi düşünüyor olabilirAli Naci Küçük: "Okan Buruk derbide sol bek pozisyonunda Dubois’i , sağ kanatta ise Barış Alper’Yılmaz'ı oynatmayı düşünüyor."
Raşitsa'yı kesmeyelim hocam
Her topa orta açtırıyor. Arka direkte cenk gol manyağı yapar biziAdekugbe 'nin oynaması gerek. Atletizmi ile Redmond tutabilir ayrıca son maçlar gayet iyi oynuyor.
Raşitsa da cengaver gibi biri Barış'a gerek yokCenk'i, Boey ve Barış ile lav etmeyi düşünüyor olabilir