⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Genelin aksine Zaniolo'yu Gümrük maçında kötü bulmayanlardanım. Savunma arkası koşuları tehlikeli bir oyuncu. Ssavunulması da zor. Tek eksiği çevresiyle iletişimi. Onu da oynaya oynaya uyum sağlayarak aşacaktır. Bu maçta Beşiktaş savunmasına en ters gelecek oyuncu olarak da onu görüyorum.
Çok sevindim benim gibi düşünen birisi daha var. Adam her zor pozisyonda topu almayı bildi, icardide olduğu gibi çok topla bulusturamadik ama gelen topun her birinde topu alıp tehlike yarattı. Sadece son vuruş ya da pas tercihi biraz hatalıydi ama onca mücadele sonunda ben bunu normal buluyorum. Savaştı resmen

Dubois'i beğenen birisi olarak söylemeliyim ki Dubois yaklaşık 2.5 ayda sadece 1 resmi maç oynadı ve o maçta da pek iyi değildi (Konyaspor maçı). Adekugbe'nin belli bir standart oyun oynamaya başladığını düşünüyorum ve bence atletizm olarak bu maçta Redmond'a karşı biraz daha ideal bir oyuncu olabilir. Hem bundan bağımsız Dubois'i oynatmak demek orta saha veya ön taraftan çok kilit bir oyuncuyu dışarıda bırakmak anlamına geliyor bu yüzden bence bu hamleye gerek yok. Dubois'in Adekugbe'den çok daha fazlasını yapacağını düşünmüyorum bu yüzden bu değişiklik için takımın işleyen yerlerini değiştirmemeliyiz.

Beraberlik lüksümüzün mevcut korunması takımı rahatlatacaktır. Olumlu görmekteyim.

Ali Naci Küçük: "Okan Buruk derbide sol bek pozisyonunda Dubois’i , sağ kanatta ise Barış Alper’Yılmaz'ı oynatmayı düşünüyor."

Raşitsa'yı kesmeyelim hocam

Baris Alper direk 11'de oynamasin mumkunse. Once kafasini kullanmayi ogrensin. Son maclarda yine berbat bir goruntu icindeydi.

Adekugbe genelde daha geriden rakibi karşılıyor o yüzden Dubois oynamazsa Redmond ile baş etme imkanımız yok Yunus, Barış, Berkan bu 3'ünden 1'ini 11'e koymak zorundayız seçin beğenin koyun. Rashica'da kesilecek futbolcu değil işin içinden çıkılması mümkün değil.

Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca, içim rahat etmiyor kartala.............

Geri
Üst Alt