⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Şampiyonluğu hakeden takım burda en kötü beraberliğini alırdı. Yenilse bile bu kadar ezilerek yenilmez psikolojik olarak çöküşe geçeceği bir skora imza atmazdı. Bu saatten sonra herşey olabilir. Önümüzde fener maçına kadar 4 maç var ve hiç birine dair kesin kazanırız diye bir düşüncem yok artık.

Sergio hayaletini gecen haftadaki mactan sonra cekecektin kenara, Midtjo olsaydi biletini kesmistin.
Su macta Berkan oynasaydi orta alan bu kadar rahat olamazdi. Bütün yükü verin Torreira'ya digerleri yaylansin sag solda.

Oliveira ve mertens bas bas bağırdı çıkarın bizi diye hoca gol.yemeyi bekledi değiştirdi.Kusura bakmayın ama bu hocalık değil. Hocalık o ikinci golü yemeden hatta devre arasında o ikisini degistirmektir

Sizi bu negatif kafa yapısıyla dışarda, hayat arenasında paramparça ederler
Sindirirler
Sürekli negatif konuşuyorsunuz

Alt tarafı yenildik

3 puan ve averaj öndeyiz

Son maç Fenerle içerde

Neyine bitti?

Beşiktaş’a ve Fenere sorun bakalım, sizin yerinizde olmak isterler mi istemezler mi?

Beşiktaş'a puan kaybetmek bence normal ama kaybediliş şeklinden son derece mutsuzum. Ne doğru oynadık ne doğru değişiklikler yaptık ne de yeterince istekliydik. Kaybetmek için her şeyi yaptık ve kaybettik fazla da üzerine konuşacak bir şey bulamıyorum. Hem takım hemde hoca acilen toparlanmalı buna ihtiyacımız var.

Icardı ve torrera haricinde kadromuz rakiplerden çok da iyi değildi her zaman, gaza gelip abarttık. Okan üst düzey bi takım hocası olamaz. 2.gol göz göre göre geldi. Kaçıncı öne geçip de puan kaybettiğimiz maç yav.

son dönemdeki düsüs devam ediyor, zaniolo galiba sampiyonlugu kaybetmeye sebep olacak, iyi kötü berkan girerdi, yunus girerdi, hele hele baris mac kazandiriyordu. sampiyonluk ümidim azaliyor malesef, hemen hemen 7-8plardan 3e düstü.

Ya bütün keyfim kaçtı. Bu kadar kötü oynanır mı?
Nerde o eski takım?

Kadrolar aynı olup td ler değişseydi bjk şut atmadan bitirebilirdi bence maçı, ciddili çok kötü bir takım.

Tayfur bingöl ve necip uysal'ı oyuna alan takımda kalite ne arar?

Yahu bırak reis..Hala hangi kaiteden bahsediorsun.Bal gibi kaliteli adamları var.Kadrolar arasında öyle acayip farklar falan yok görün şunu yahu..

Forma farkı var forma..Başka bir halt yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırı için yerli kaleci istiyordum ama Muslera travmasından sonra şu Inaki Pena’yı alalım abi
Ayağı düzgün, risksiz yere pas atan bir kaleci istiyorum valla artık

İki maçtır Nelsson-Abdülkerim ikilisi, özellikle Abdülkerim, berbat oynuyor. Adekugbe de fena dağıtıyor bence savunma hattını. Arkasını toplamaktan canı çıkıyor takımın

Geri
Üst Alt