⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Kredimizi tükettik. 5 maçın 4'ünü kazanıp fenere yenilsek bile şampiyonuz (3 fark yemedikten sonra).

Daha fb puan kaybeder biz her maçı kazanır şampiyon oluruz sorun orası değil ama şu maç moralimizi bozdu rakibe bi ders vermeliydik...

LE2115 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her maçı kazanmak mı puhahah

Hangi oyunla hangi topçuyla kazanacaksın acaba ?

Şikeciler bir şekilde hakemle itelene itelene gidiyor senin eline ne var ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Papatya ile başladım, sıradan gideceğim sabaha kadar.

1682878845538.webp

Başakşehir ve özellikle ankaragücü maçları zor olacak. Korkarım bu gidişle fb maçını bizim kazanmamız gerekecek bir durum ortaya çıkacak.

Nelsson bugun berbat oynadi

Bugün mü..Her kötü oynadığında hep o gün oluyor..sayamadım kötü oynadığı maçları..

Şu lig hakemiyle medyasıyla federasyonuyla öyle rezil ligki bu yüzden şampiyon olmalıyız..

Konuşulacak o kadar çokşey verki özellile kadro kalitesi olarak ama şimdi bunları bir kenarıya bırakıp Kesinlikle umudu yitirmemek lazzım..lig bitti şampiyonluk gitti gibi sözler kullanmamak lazım.

Genellikle bu sözleri kullanan adamlar kadroyu deli gibi övenler zamanında bjkyi küçük görüp bk atanlar.
Taraftarları hayretlerin içerisinde izliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan hoca artık Kazımcan'a şans vermeli sol bekte. Ade hücumda hiç yok, işin kötüsü defansta da yok.

Okan hocam sana yazar bu mağlubiyet. Oliviera kerem nelson ade mertens inanılmaz hata ve rezillikte oynadınız sizlerde.

burda bazı arkadaşlarla birlikte g.tümüzü yırttık sergio ve mertens'le çıkma şu maça diye bi hoca bunu göremiyorsa kimse kusura bakmasın ama o hocadan bi halt olmaz

4-3-3 en iyisi yav. Böyle torreiranın tek başına hammallık ettiği sistem hiç hoşuma gitmiyor şahsen, zaten yanında portekizli selçuk var bi de

o sezon ta en başından beri fener ağır favoriydi ama. bizim yarışta olmamızı dahi beklemiyordu kimse.
bu sene ile hikayesi benzemiyor. bu sene büyük yatırımla girdik.
O daha imkansız gözüküyordu işte, burda hem 3 puan hem ikili averaj avantajımız var. O zaman şampiyonluğa inanan taraftar bugün neden inanmasın ki? Orda ipler elimizde değildi üstelik son 3 haftaya girerken

Geri
Üst Alt